- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Искам да скъсаме!
Zna4i iskam da vi pomolq za syvet.Az si imam priqtel no iskam da skysame.No mi e adski kofti za6toto znam 4e 6te mu stane gadno i pak az 6te izlqza vinovnata i 6te mi stane o6te po kofti.Kajete mi kakvo da pravq.Kak da mu kaja 4e ne iskam pove4e da sme zaedno ?
HELP!!!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Няма начин да му го кажеш,така че да не го нараниш,да не го заболи и после ти да се чувстваш виновна.Ако си сигурна че не искаш да си с него отиваш и му го казваш,няма друг начин.
хъм.. ти нормална ли си.. ? За какво ще си виновна... че е не го обичаш? Това си зависи от него, не от теб.. много се дразня на нерешителни момичета (почти можеше да кажа 'всички момичета' XD)... като искаш да скъсате - направи го - казваш му, той отговаря, ти отговоряш и така докато скъсате... съвет - не му плачи щото е гадно, а ако ти късаш с него ще е и жалко и гадно и тъпо и каквото се сетиш отрицателно. Казваш му, че не го чувстваш така (хаха, стандартно моделче, а?) че мислиш, че трябва да се разделите, защото ако продължите да ходите той ще се привърже още повече и ще му е по-гадно (много си хуманна, нали
?) и така.. като му кажеш - искам да скъсаме - той няма избор. Може да вкараш 'ма аз искам да си останем приятели' от учтивост, не вярвам да се съгласи, нз...
emi kaji my,4e naistina mnogo9 si go obi4ala,no s te4enie na vremeto 4yvstvata ti sa se izparili i kolkoto i da ne ti se iska,taka e stanalo,vse pak 4ovek ne obi4a s razuma a sas sarceto...
:} razdelite vinagi sa spr kofti.... prosto mu priznai tova e ..... pogledni go s uvajenie ! toi 6te te razbere.... ili moje bi NE![]()
![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Сигурно ще му стане гадно и това е нормално.Но все пак не може да си с човек, който не обичаш и да се измъчваш.Просто така ще е най-добре и за двамата.
Ами няма как да го направиш без да го заболи просто няма как . Ами вижте се като съдиш по дръпната от него не го целуваш и просто му кажи истината че много ти харесва и си го обичаш обаче може би само като приятел или можеш да му кажеш , че нещатата не вървят както ти се иска и най - добре и за двамата е да се разделите !
Няма начин, по който да не ти се разсърди.Просто му го кажи, пък да става каквото ще![]()
след като ти искаш... и ти е кофти от това че си с него .. какво ти пука .. казваш му че ако ти е гадно без него ще му звъннеш да се съберете и така![]()
ти какво си винова за това,че не искаш да си с него,просто му го обясни като нормален човек и ако е пич ще те разбере,вярно гадно сигурно ще е,но няма как...няма какво да се измъчваш....
....geiska rabota
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Напрао уля кофата тая ... мда прав си, тя щяла отново да е виновната... е кой МААААААААААААА да е виновния !?!?!?Първоначално написано от TreeHill
S usta!Първоначално написано от PePeLq6kA_14