.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    1-Da si siguren v tova dali naistina go iska6
    2-DA si siguren 4e to4no tova e 4oveka s koito trqbva da zapo4ne6
    3-I dvamata da go iskate
    4-Da znaete posledicite ako ne6tata se obarkat
    5-Da znaete na4inite za predpazvane
    6-Da si izberete podhodq6to mqsto ako ve4e ste re6ili 4e ste gotovi
    7-Da se prigotvi6 dobre za taq ve4er
    8-Da znae6 4e nqma kato doide momenta da se upla6i6 i izbqga6
    9-Da ne se nadqva6 mn i nakraq da se razo4arova6
    10-Badi sebe si i misli predi vsqko edno ne6to da napravi6
    Tova e ot men dano ti pomogne!Nablqgam na to4ka 1,2 i 3 I nqma zna4enie vazrasta!Uspeh!
    Живей за мига!

Guest
    хехе.. страшна тема.. Mimozka ли каква беше.. цепи мрака.. ами в интерес на истината секс-а е доста важно нещо.. и определено действа.. релаксиращо... после си щастлив.. и т.н. ;о))) без секс една връзка е низ от караници.. ;о))) пък и от секс-а се отслабва.. а за мацката на 19... така като го мислиш никога няма да го направиш.. остави се на течението.. отпусни се.. мисли само за това,колко се радваш,че си с човека,с който си.. ;о) Примерно аз със сегашния си приятел се запознах,на др. ден тръгнахме и след 2 дни правихме секс.. и сега вече мина адски мн време и сме си заедно и всичко е прекрасно.. така че няма значение дали ще чакаш ден,два.. месец година или 18 месеца ;о)

Не те обиждам, казвам истината. Продължавай да живееш в свят без физически нужди...продължавай да "обичаш", без да си физически близка с обекта на чувствата си. Прекалено много приказки си чела. Но е глупаво да приемаш думите ми по толкова буквален начин, без да се замислиш дори за секунда над тях.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

SlAdUrChEtO_stz
    Guest
    blagodarq na vsi4i,moje da ste sigurni 4e naistina mi pomognahte,vseki s mnenieto si me nakara da pomislq varhu ne6tata.....

Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не те обиждам, казвам истината. Продължавай да живееш в свят без физически нужди...продължавай да "обичаш", без да си физически близка с обекта на чувствата си. Прекалено много приказки си чела. Но е глупаво да приемаш думите ми по толкова буквален начин, без да се замислиш дори за секунда над тях.
    Mn dobre razbiram kakto se opitavsh da kajesh.Zashtoto ednoto ne moje bez drugoto

Такааа в тази тема се натъкнах на един много забавен спор

shtom si izbrala da pravish sex za da ne umresh tvoi problem.

Очевидно mimozkata има доста интересни възгледи Нооо както и да е да се върна на темата.
    Моето мнение е че любовта и секса са тясно свързани по между си, а пък да не си готова за секс на 19 години В този смисъл гаджето ти наистина има основание да иска да спи с теб (не сте малки все пак, а и след 8 месечна връзка...) Аз лично не знам какъв съвет да ти дам... цялата тази ситуация ми се струва много странна! Замисли се обаче до кога ще чакаш...
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от special_girl_SS
    Такааа в тази тема се натъкнах на един много забавен спор

shtom si izbrala da pravish sex za da ne umresh tvoi problem.

Очевидно mimozkata има доста интересни възгледи Нооо
    O4evidno me razbrahte pogreshno.Nqmah predvid 4e ne tr da se pravi sex...mn qsno 4e tr da se pravi.Iskah da kaja 4e tova koeto trqbva da krepi edna vrazka ne e samo sexa a chuvstvata Tova e.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SlAdUrChEtO_stz
    blagodarq na vsi4i,moje da ste sigurni 4e naistina mi pomognahte,vseki s mnenieto si me nakara da pomislq varhu ne6tata.....
    С това мнение считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си