.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Какво да правя?!

Тренирам от 7 години вече бадминтон,но сега ще се местим в Варна и трениора каза,че няма да ми прекрати договора и ако искам да продължавам да тренирам трябва му платят за мен и тогава ще играя в чужди отбори....Разбира се сърди ми се ,че го напускам просто си нямате напредстава как се държи с мен откакто разбра ,че няма да съм в отбора..
    Та въпросът ми е има ли друг начин да се запиша в друг клуб без да му платят на тоя ГЛУПАК и ако има какъв е той?!
    И ако има някой в форума от Варна и ми каже някой друг клуб в Варна ще съм му много благодарна!
    Или мислите ли ,че е по отдачно да се откажа от бадминтона?!
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Град
    София
    Какво по-точно иска да му платиш?За да се махнеш от отбора му? това е върха на нахалството.Просто спираш да ходиш при тоя събираш си багажа и си заминаваш за варна,там си се аписваш в друг отбор и готово!Данеби да дойде да ти се кара .А за каква сума говорим?

Мега фен Аватара на quench
    зависи от клаузите в самият договор
    прати ми на мейла едно копие, ще ти отговоря възможно най-бързо
    quench@abv.bg
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Какво по-точно иска да му платиш?За да се махнеш от отбора му? това е върха на нахалството.Просто спираш да ходиш при тоя събираш си багажа и си заминаваш за варна,там си се аписваш в друг отбор и готово!Данеби да дойде да ти се кара .А за каква сума говорим?
    Ако е подписала договор с него няма как да се махне и да отиде в друг отбор. Ако е същото като футболистите, следователно има право само на една картотека и ако иска да отиде в друг отбор, или трябва да си купи правата, или новият отбор да ги купи от стария.

Имам членска карта и ако не ми я даде немога да участвам на републикански ,областни,бълкански,зоналн и изобщо сякакви състезания само на училищни и за да играя на другите състезания на него трябва да му платят определена сума и чак тогава аз ще ходя пак на състезания...ако нямах договор можех да участвам на състезания след 1 година ,но имам...
    Абе добра сам горе долу ,но не съм много сигурна,че някой ще се навие да плати за мен а аз много искам
    Ужасно гадно се получи ,но немога да направя нищо
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си