- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- приятелят ми ме заплаши
Никой не навирам. Не чети като те дразни. И аз си осъзнавам недостатъците му. Не съм заблудена влюбена девойка, а съм жена на 22 с вразка 3 години. Мислиш ли, че за това време не съм осъзнала и плюсове и минуси?Първоначално написано от кметицата:)
Моя съвет е да поговорите и да се изясните,ако се повтори по-добре бягай от него,защото не ми се вярва да престане!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
не смятам че заради един "кофти ден" от мил и грижовен се е превърнал в толкова агресивен и чак я е съборил на земята заради един секс и после е офейкал набързо!!!!Първоначално написано от mimozkata
първото което ми идва на главата е че може да взима наркотици или да препива. нзн защо но според мен това е един от вариантите за неговото поведение...
не си мисли че той е прекалено добър за да го прави. на всеки се случва, може да са му дали нещо собствените му приятели.
ако пък не е това, може просто човека да си обича секса и да му е втръснало да му отказваш. избягвай да му отказваш в дните на мунструация... все пак няма нищо лошо и тогава да се прави, макар че не е хигиенично.
и все пак внимавай...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
може да го казваш на майтап ама наистина и с авторката може да се случи. хора всякакви, кой знае какво ще му щукне на главата...![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...