.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от кметицата:)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Моя приятел в Париж не ме е водил. Само в Плевен и велико Търново и всеки си плащаше разноските сам. Но никога не ми е посягал, заплашвал и насилвал. Аз любов като твоята не искам. Искам да съм ценена и уважавана, да се разпореждам с тялото, да правя каквото аз намеря за добре. 1 стискане, 1 шамар, 1 посягане дори-изобщо няма да го погледна повече. независимо по какъв повод. Аз 1 път съм го удряла, ама той си заслужаваше :P
    Ах, перфектния ти приятел!
    Нямам търпение да паднеш на земята защото твоя шанаджия колкото и да е добър е нормален човек и ти просто затваряш очи пред грешките му...
    Сега и един - кога ще спреш да ни го навираш в лицето?
    Никой не навирам. Не чети като те дразни. И аз си осъзнавам недостатъците му. Не съм заблудена влюбена девойка, а съм жена на 22 с вразка 3 години. Мислиш ли, че за това време не съм осъзнала и плюсове и минуси?

Град
    Варна
    Моя съвет е да поговорите и да се изясните,ако се повтори по-добре бягай от него,защото не ми се вярва да престане!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mimozkata
    Tova koeto ti se e sluchilo ne e mn priqtno,no mislq 4e moje bi toi e imal kofti den ili neshto takova.Mislq 4e e nai dobre da si pogovorite i da mu obqsnish 4e ponqkoga ne se chuvstvash dobre za da pravish seks.Toi ako te obicha shte te razbere.
    не смятам че заради един "кофти ден" от мил и грижовен се е превърнал в толкова агресивен и чак я е съборил на земята заради един секс и после е офейкал набързо!!!!
    първото което ми идва на главата е че може да взима наркотици или да препива. нзн защо но според мен това е един от вариантите за неговото поведение...
    не си мисли че той е прекалено добър за да го прави. на всеки се случва, може да са му дали нещо собствените му приятели.
    ако пък не е това, може просто човека да си обича секса и да му е втръснало да му отказваш. избягвай да му отказваш в дните на мунструация... все пак няма нищо лошо и тогава да се прави, макар че не е хигиенично.
    и все пак внимавай...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    тва ми напомня за един филм
    "В името на едно дете"
    и там мъжът беше добричък, ама тва беше само докато се ожениха и жената роди.
    после бой, бой, бой, а накрая я захвърли увита в килим край пътя (тва по истински случай)

може да го казваш на майтап ама наистина и с авторката може да се случи. хора всякакви, кой знае какво ще му щукне на главата...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си