Здравейте!Аз сам на 19г. а приятеля ми е на 20.С него сме заедно от 2години и близо 4 месеца,а го познавам от 15 годишна.Той винаги е бил много мил с мен и многократно ми е показвал колко много ме обича дори за рожденния ми ден ми направи неучаквана изненада като ме заведе на седем дневна екскурзия в Париж(мястото на което най-много съм искала да отида и той го знае много добре)Винаги ми е било много хубаво с него,усмивката ми не е изчезвала от лицето ми.Правим секс почти всеки ден дори се е случвало,не веднъж и по повече от един път.Но Вие моми4ета знаете много добре,че не винаги сме в настроение за секс и аз понякога му отказжам като му казжам че не ми е добре или че ме боли главата.Не го правим и годато ми дойде(само не казваите,че това не пречи знам го много добре,аз така съм си преценила)Само да не си помислите че му отказвам често,напротив случва се рядко(водим полив живот от година и нещо и това е ставало около 6-7 пъти),но все пак се слъчва и последния път като му отказах той ме събори на леглото,легана върху мен ,стисна ме силно и ми каза,че следващия път номера нямало да мине,да съм внимавала иначе съм щяла да си испатя много лошо,пусна ме и си замина.От тогава не сам го виждала.Досега никога не се е държал грубо с мен,дори не мога да повярвам,че онзи човек беше той.Боли ме много и много го обичам,но ме е страх отново да не прояви агресия и да не стане още по лошо.Много Ви моля дайте ми съвет какво да правя,защото не мисля,че сама ще мога!

Много благодаря на отзовалите се!