Цитирай Първоначално написано от thefreak
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Моя приятел в Париж не ме е водил. Само в Плевен и велико Търново и всеки си плащаше разноските сам. Но никога не ми е посягал, заплашвал и насилвал. Аз любов като твоята не искам. Искам да съм ценена и уважавана, да се разпореждам с тялото, да правя каквото аз намеря за добре. 1 стискане, 1 шамар, 1 посягане дори-изобщо няма да го погледна повече. независимо по какъв повод. Аз 1 път съм го удряла, ама той си заслужаваше :P
Не смяташ ли, че хората им е писнало да слушат за твоя перфектен приятел вече? Аз съм тук от скоро и ми писна. Мнението ти няма нищо общо с проблема на момичето, пак използваш възможноста да кажеш как твоя е по-добър от другите.
Не чети бе! Не е перфектен, но знам, че не би ме ударил. Аз си казвам-не ме води по почивки, не правим секс всеки ден, прекалено инатлев е...........но не ме бие по никакъв повод. И пак казвам-не чети като те дразни. И аз се дразня от редица потребители, ама просто не им чета мненията! по-скоро правя го, защото съм модератор, но от чисто техническа гледна точка.