- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za mom4etata-kakvo mislite za tova
Zdraveite! Az sam momi4e i imam vapros kam mom4etata.Poneje ve4e ne sam 4ak tolkova malka (18 godini) i nqmam vse o6te priqtel i po princip ne samo za sebe si iskam da razbera kakvo mislqt mom4etata.Dali predpo4itat momi4eta,koito ne sa imali mnogo vrazki prez jivota si ili obratnoto....moje da vi se stori tapo,no iskam da znam!!!
Ее зависи от момичето
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
ееми аз определено предпочитам някое момиче което не е имало мн преди мене
сега ..
хубаво е да е имало 1-2ма а ако е и девствена ....
грешка няма да има
но тряя и момичето да си струва де
to4no za tova pitah,ako e devstvena i nqma mnogo opit kakvo 6e e mnenieto vi po vaprosa,za6toto moje da ima i takiva,koito kato im kaje6,4e si devstvena mogat da po4nat da se podigravat i da te mislqt za zadrastena i takiva raboti.Първоначално написано от lesstats
em to zavisi ot 4oveka , dori da si destvena , ako nqkoi te haresva tova nqma zna4enie...Първоначално написано от Анонимко
Na men ne mi pre4i , ako ti mi haresa6 kato 4ovek , vs e ok![]()
лиЧно за мен няма значение колко връзки е имала ...по важно според мен (и за мен лично) е момичето да притежава добри качества да не е някоя лигла и т.н.
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
точно такъв тип момичета харесвам![]()
милички скормнички без много връзки ама ти вече си ми кака аз съм само на 17![]()
haresv6 momi4eta kato men taka li ili ne6to ne moga da razbera kakvo ima6 predvid! A ina4e az v kraq na meseca 6e navar6a 18,vse o6te ne sam!!!Първоначално написано от =)
![]()
евала твойто мнение,е най-яко смисъл..не ръсиш глупости като другите...за тяло и..т.нПървоначално написано от чаровниче
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Зависи да ти кажа немога да дам отговор то за всеки различно абе зависи как ще го приема на момента![]()
Vladoka rulzzz
:P дай некое пикче нема да ти се разсърдим :PПървоначално написано от Анонимко
ам чи как тва е лЮбов все пакПървоначално написано от leko_otkachena
но може би и за тва щот и аз не съм "самата хубост"
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
See?Първоначално написано от =)
Бързо - бързо ще натрупаш опит като гледам... ^_^ Съвет: търси си някой не чак толкова повърхностен, че да се интересува от това колко връзки си имала преди това. (:
mmm nqmam i ne znam kak stava,ama 6e pitam nqkoi i 6e se opitam!Първоначално написано от =)
Дай му скайп на ЛС, другото е лесно...Първоначално написано от Анонимко
pi6i mi na li4na![]()
vliuben sum do u6i v edna devoika ama boje kolko e dale4e![]()
ми 4естно, предпо4итам ве4е да е отворена, ако си търся ново гадже.Първоначално написано от Анонимко
(демек- да има опит с мъжете, да е била с 1 , 2 или 3-ма за периода 15-1
Но по- добре девствена, отколкото курветина, дето е спала с 20 мъже и нагоре.![]()
Не харесвам ку*ви! Предпочитам момичето да има някакъв опит ама не да е спало с 10 за 1 година примерно! А и има нещо възбуждащо когато момичето е леко срамежливо, а не да те награби нек`ва веднага и т.н.
ako ima6 e-mail,ako iska6 dai 6oto az s tiq saob6teniq tuka v toq forum ne moga da se oprava![]()
em to zavisi ot 4oveka , dori da si destvena , ako nqkoi te haresva tova nqma zna4enie...
Na men ne mi pre4i , ako ti mi haresa6 kato 4ovek , vs e ok![]()
отново зависи от момичето ...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
dominator4o@abv.bg
send :P
не ме интересува,миналото си е нейно,бъдещето пак си е нейно,ако ми харесва,правя така че настоящето да е заедно...Първоначално написано от Анонимко
нямам повод да сънувам....
Това няма абсолютно никакво значение!Първоначално написано от Анонимко
vengeance knows no mercy