.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Guest
    az predpochitam momicheta s po malko opit ... nqkaksi chustvam se izbran edva li ne ) a i prosto edno e da znaesh che si edin ot malkoto drugo e da znaesh che si poredniq neshto sexy ima v sramejlivite .. ne znam pone taka e za mene

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az predpochitam momicheta s po malko opit ... nqkaksi chustvam se izbran edva li ne ) a i prosto edno e da znaesh che si edin ot malkoto drugo e da znaesh che si poredniq neshto sexy ima v sramejlivite .. ne znam pone taka e za mene
    bih bila mnogo 6tastliva,ako imam gadje,koeto da razsajdava taka, kato teb!!!

Re: za mom4etata-kakvo mislite za tova

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite! Az sam momi4e i imam vapros kam mom4etata.Poneje ve4e ne sam 4ak tolkova malka (18 godini) i nqmam vse o6te priqtel i po princip ne samo za sebe si iskam da razbera kakvo mislqt mom4etata.Dali predpo4itat momi4eta,koito ne sa imali mnogo vrazki prez jivota si ili obratnoto....moje da vi se stori tapo,no iskam da znam!!!
    Ами на некой момчета не им е гот кога настоящото и гадже имала много момчета преди нея.Ще ти дам един пример с мойта бивша:Излизам с едно фр и нея и минаваме покрай некъв и фр-то вика "знаеш ли кой е тоя" и аз "не" отговор: "тва е бившия и" и тези момчета ги засичам по 2 за час и това ме дразни извънредно много,чуствах се че хода с курва.

Но пък има и друг момент:Нямала си досега никакви връзки и си хващаш приятел и навлизаш в съвсем нови води и се чустваш в някаква непозната територия и 100% ще си неуверена което също е възможно да направи впечатление.

Незнам но мисля че всичко си зависи от конкретния човек
    Аз лично си падам по момиче което да е имало поне 1-на връзка за да може да несе чуства неловко поне.Па за девствена или не:Как дойде

Успех и дано си намериш половинка която ще те радва (не като мене )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си