- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za mom4etata-kakvo mislite za tova
az predpochitam momicheta s po malko opit ... nqkaksi chustvam se izbran edva li ne) a i prosto edno e da znaesh che si edin ot malkoto drugo e da znaesh che si poredniq
neshto sexy ima v sramejlivite .. ne znam pone taka e za mene
![]()
bih bila mnogo 6tastliva,ako imam gadje,koeto da razsajdava taka, kato teb!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ами на некой момчета не им е гот кога настоящото и гадже имала много момчета преди нея.Ще ти дам един пример с мойта бивша:Излизам с едно фр и нея и минаваме покрай некъв и фр-то вика "знаеш ли кой е тоя" и аз "не" отговор: "тва е бившия и" и тези момчета ги засичам по 2 за час и това ме дразни извънредно много,чуствах се че хода с курва.Първоначално написано от Анонимко
Но пък има и друг момент:Нямала си досега никакви връзки и си хващаш приятел и навлизаш в съвсем нови води и се чустваш в някаква непозната територия и 100% ще си неуверена което също е възможно да направи впечатление.
Незнам но мисля че всичко си зависи от конкретния човек
Аз лично си падам по момиче което да е имало поне 1-на връзка за да може да несе чуства неловко поне.Па за девствена или не:Как дойде
Успех и дано си намериш половинка която ще те радва (не като мене)