.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

dosajda ve4e ne moa go tyrpq..

na4i postoqnno mi pi6e vyv aha.bg az go blokirvam toi pak smenq si nika pak go blokirvam i pak si smenq nika i nespira da me pita koga 6te izlqza s nego rqzah go po kvi li ne na4ini bqh dobra posle ve4e stanah gruba da ta mu kaja li 4e sym lesbiika dali shte povqrva i shte me ostavi na miraa
    ps-ne sym lezbiika

Guest
    kakto i da e ve4e mu go kazah

Re: dosajda ve4e ne moa go tyrpq..

?????????
    Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!

http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi sledva6tiq pat kato ti pi6e vaob6te ne mu otgovarqi i nakraq 6te se otkaje

Град
    sofiq

Re: dosajda ve4e ne moa go tyrpq..

Цитирай Първоначално написано от lekomislenia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na4i postoqnno mi pi6e vyv aha.bg az go blokirvam toi pak smenq si nika pak go blokirvam i pak si smenq nika i nespira da me pita koga 6te izlqza s nego rqzah go po kvi li ne na4ini bqh dobra posle ve4e stanah gruba da ta mu kaja li 4e sym lesbiika dali shte povqrva i shte me ostavi na miraa
    ps-ne sym lezbiika
    taq tema ne e za tuk .....
    Яко Жега..!!!

Град
    Sliven
    Ne se zanimavai s nego-dori ne si igrai da go razkarvash.Bez da mu pishesh i toi sam shte se otkaje...e stiga da ne e psiho

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimozkata
    Ne se zanimavai s nego-dori ne si igrai da go razkarvash.Bez da mu pishesh i toi sam shte se otkaje...e stiga da ne e psiho
    am ddzn kaf e ama e basi dosadnoto ....

rosu
    Guest
    Да си беше сменила и ти ника, и нямаше да те намери

i da si smenq nika pak sh me nameri nali sh vidi snimkite i sme ot edin grad ...ta...az mu kazah 4e sym lesbiika..no nahalnoto sy6testvo vika 4e iskal da izlezem priqtelski..az kazah 4e priqtelkata mi revnuva..toi - 6tqla da doite s mene..az mu kazah 4e tq ne iska i toi : "togava shte se sre6tame taino" tfa mom4e ot duma nerazbira..ot namek de
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина ти трябваше да си смениш ника.
    Но все пак щом си му го казала, остава само да повярва, но надали е спре да те притеснява.

Ми освен си разплета чорапите и си наплета елече, то друго не виждам кфо моем да напрайм !?

що те вземеш да се видиш с него ?! и тогава го отрежи !

Кво се занимааш... просто не му отговаряй и готово
    На който му се убива време...

Град
    your mind,your body and your soul
    tc tc da vi imam i nomercata..tolkova li e trudno da obqsnish na nqkoi che ne ti e priatno da te pritesnqva.kakvo go lujesh choveka.prosto mu obqsni..sq zaradi tvoite laji nai-mnogo da razdrannka na celia grad che si lesbiika posle hodi i obqsnqvai
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си