- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е както преди :(
Здравейте!Преди месец се хванах пак с момчето, което най-много обичам. Той сам дойде при мен и аз не го отблъснах. Първия път ходихме 4месеца и половина и той реши да скъсаме. Сега когато отново ме потърси аз го питах защо го прави. И той ми отговори, че си има причини, и че му задавам глупави въпроси. От разоговора който водехме, аз разбрах, че още ме харесва. Не съм го виждала почти от месец, защото той имаше стаж и нямахме време. Сега той е на екскурзия извън БГ. Звъни на приятелите му, а на мен не. Не се държи както преди с мен. Преди беше много добър, постоянно ми звънеше, пишеше ми, наричаше ме "мацко, миличко, любов моя, котенце" и т.н Искам да бъде както преди. Един ден го питах: "Мислиш ли, че ще се получи нещо?", а той ми отговори "Времето ще покаже" Какво време, като той не прави нищо, за да се получи нещо?! Моля ви, помогнете ми! Незнам какво да правя. Да скъсам ли с него или да поговориме и да видим какво ще се получи. Много го обичам и искам да бъда с него. Моля ви дайте ми съвет. [-o< Благодаря ви предварително.
![]()
Това е ден, който никога не съм срещала.
И ако тръгнеш,
аз ще тръгна с теб.
И ако умреш,
аз ще умра с теб.
Нека те хвана за ръка и да си вървим.
Най-самотният ден в моя живот.