.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

кои училища писахте?????

я кажете кои училища писахте и от кой град сте може да се паднем в един клас

аз съм от плд и написах
    руската,английската,благое в,мг-то само тва

в руската писах сички езици, някой учил ли е френски,испански,италианск и,немски,френски и ще каже ли труден ли е езикът който е учил защото на мен всички ми изгл сложни,а на вас?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    абе чакай да та приемат и тогава пускай тема а иначе за езиците италианският е мн хубав език но си пада трудничък

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    абе чакай да та приемат и тогава пускай тема а иначе за езиците италианският е мн хубав език но си пада трудничък
    хаха права си!!!Иначе аз се записах в ПГТМД(Професионална Гимназия по Текстил и Моден Дизайн) и в ТОХА за Хотелиерство ..Немския не е чак толкова труден стига да имаш желание да го учиш..Айде успех и дано влезеш :P
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rnbbaby666
    хаха права си!!!Иначе аз се записах в ПГТМД(Професионална Гимназия по Текстил и Моден Дизайн) и в ТОХА за Хотелиерство ..Немския не е чак толкова труден стига да имаш желание да го учиш..Айде успех и дано влезеш :P
    Записала си тъпо даскало за това няма бъдеще в Б-я.Вярно излизаш със спецялност ама каква ще ставаш шивачка?

Аз писах:
    1.СМГ с немски
    2.ФСГ-икономика с немски
    3.ФСГ-предпр с немски
    4.икон с англ
    5.предпр с англ
    6.СМГ с англ и т.н. ама определено се надявам на НПМГ...

Град
    in Paradise
    Ми аз съм от Свищов и пуснах документи за иконома в Свищов, езиковата във Велико Търново, английската гимназия "Гео Милев" в Русе и СОУ по европейски езици отново в Русе.

If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Записала си тъпо даскало за това няма бъдеще в Б-я.Вярно излизаш със спецялност ама каква ще ставаш шивачка?
    ам тва не е "кнагиня мариа луиза" скъпи в тва даскало има много добра материална база!друг път се информирай добре преди да пишеш глупости
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Град
    край морето
    Ми няма възможност да се паднем в един клас тъй като аз съм от Обзор което на Черноморието ако някой незнае и подадох документи във Варна като писах на 1 място 1ЕГ с английски после 5ЕГ с английски и като 3 и 4 желание 1ЕГ и 5ЕГ само че с немски!И още нещо не съм учила никой от изредените езици.Само английски.
    Не предавай човека,когото обичаш!

Повече от фен
    От Раковски съм,но подавах документи В Пловдив.
    1-во : СОУ "Климент Охридски" - природоматематически профил биология
    2-ро : СОУ "Христо Г.Данов" - туризъм
    3-то : СОУ "Никола Вапцаров" - брокер и дилър на ценни книжа и парични средства.
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

В ТОХА е много добре,ако ще се занимаваш в тези сфери.Излизат свястни и умни хора от там.успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си