- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Не се възбуждам от маструбиране
Здравейте, казвам се Милена и съм от София и имам един проблем. Не знам към кого да се объран, за това питам тук. Дано да можете да ми помогнете, защото вече много съм се притиснила и мисля, че нещо не ми е наред и още повече се плаша. Когато маструбирам... не мога да се възбудя достатъчно. Пробвала съм какво ли не. Какви ли не съвети и още какво ли не там, нищо не помага и вече мисял, че просот съм... безчувствена.
Моля ви се, помогнете!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Na kolko godini si?
21 и за това толкова се тревожа вече.
Пробвай да я натъркаш със семките на една изсушена люта чушка... чувал съм, КАЗВАМ ЧУВАЛ СЪМ че помагаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Пробвай първо да се избръснеш отдолу защото явно пръстите ти не стигат до глитора от толкова мн косми. ОБръсни малко тоя сървайвър дето го имаш долу че някой можеда си изгуби....
222
Първоначално написано от thefreak
![]()
Е мисля че най-добре е да идеш при някой лекар, въпреки че ако нямаш този проблем при секс с момче не виждам Шо се плашиш!? Пък не знам може и да нещо временно, нещо от сорта на както си по - чувствителна по време на цикъл...знам ли ?!
+1Първоначално написано от Анонимко
![]()
С мъж пробвала ли си? Това определено е по-възбуждащо отколкото с ръчичка..![]()
a s muj kato si kakvo stava??
probvai s muj 6te vid6 4e 6e po4ustva6 ne6tynqma da sajelqva6 puk i ne si li malko golqma za masturbirane
![]()
![]()
Ела да те кача на колелото, ще усетиш.
бробвай с некой който го желаеш и искаш може да стане нещо
ami probvai s ne6to po razli4no ot ruka s muj s predmet ne6to za po golqma vuzbuda
А когато правиш секс пак ли не изпитваш нищо?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нормално е-то не става въпрос толкова за възбуда,колкото за задоволяване на потребности при мастурбиране.Аз се възбуждам от приятеля си,от нещата които правим и за които си приказваме..но така от само себе си,тоест от мене си,не става работата..за да се възбудя ми е нужно да знам,че той ме желае.
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...
А по време на секс как е?
И аз нещо не се справям със самозадоволяването. Самичка ми става скучно. Когато момчето ми ме докосва се възбуждам много повече и ми е далеч по-хубаво.
spoko,i az ne moga da si sazdam sama ydovolstvie,vij sq kogato priqtelq mi me dokosva napravo,no sama ne stava ni6to
Ne si li spala s maj?
=D>Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
пробвай да пуснеш душа на силна струя... за секунди ще почувстваш оргазъм