- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Може ли да съм бременна при наличие на мензис?
moje bi temata 6te vi se stori glupava no....
pravih sex s moq priqtel za 1 pyt predi okolo mesec (na 17g sam) i se pazehme ..az se bqh pritesnila malko ama tva enormalno spored men
doide mi navreme ...
i dnes gledah edib film v koito glavnata geroinq be6e bremenna vav 2 mesec a ne znae6e![]()
smisal...ne e li imala nikvi priznaci na bremennost
i ima li pri4ina da s etrevoja
i primerno minali meces mi doide na vreme a im ali veroqtnost da zakysnee..i koga ti zakysnqva vav sa6tiq mesec v koito si go prail ili 2 meseca sled tva tykmo bqh zabraila 4e sam go praila i toq film me podseti![]()
![]()
![]()
ima li pri4ina da se pritesnqvam![]()
![]()
![]()
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Shtom izpolzvash predpazni sredstva nqma za kakvo da se trevojish
Няма причина за притеснение. Това, че в сапунките хероините забременяват от нищото и не разбират не означава, че и в живота става така. Не се притеснявай за глупости.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Подкрепям напълно 2те горни мения.Нима ще оставиш един филм да ти повлияе![]()
nE strAdAm ot PsihiChno RaZTroiStVo-NaSlAjDavAm Mu Se...
Ххахаххха за Сол ли става дума? Е, тя не е разбрала, защото трябваше да има нов конфликт във филма, не може просто така да я екстрадират![]()
Първоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
za Sol stava vapros
Po princip e vuzmojno da se slu4i takova ne6to.Kogato si bremenna,a pak ti idva e cvetna bremennost.No pri teb qvno ne e taka,spokoino.Ne se strqskai ot nqkakva sapunka![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
6tom ti e do6lo i 6tom ste se pazili na4i ne si spox ako vse pak ne si sig napravi si test :P