- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Харесвам друг.........
Здравейте! Незнам дали е тук точното място на темата но съжалявам ако съм объркала...
Ето какъв е моят проблем! Ходя с приятеля си вече повече от 8 месеца! Всичко е ОК много го обичам наистина той мен също много често сме заедно страхотен е мил добричък и т.н..Е има си своите недостатъци но те не ми пречат чак толкова и се разбираме добре!
Всичко добре до преди седмица когато се запознах с едно друго момче което изведнъж навлезе в компанията ни и сега всеки ден сме заедно! Проблема е там че още на първия ден когато се запознахме в дискотеката забелязах че ме гледа по-особено. След което му обърнах малко внимание и се оказа че е супер свестен тип! Но постепенно се усетих че той започва да ме привлича доста и сега съм страшно объркана! Снощи отново бяхме всички заедно той също беше с нас и му обръщах адски много внимание дори повече от на приятеля ми-той забеляза това и ме попита какво става и аз понеже не исках да го лъжа му казах всичко след което той ме прегърна само и ми каза да не правя нищо-нормално за него все пак! Но се чувствам ужасно защото много искамд а направя нещо по въпроса но в същото време знам че ако го сторя прятелят ми ще се почувства ужасно а аз наистина го обичам! И няма как да се отдалеча от въпросния защото вече сме в една компания и няма как! Моля ви посъветвайте ме нещо...Много съм объркана!![]()
![]()
Moderated by krem4et0
т.1 и т.7 от Правилата на форума!