.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    ***Герито***
    Guest

Приятелят ми е девствен....

Със сегашният ми приятел съм от 3 месеца и малко. Найстина изпитвам силни чувства към него, той е невероятен човек и си му личи, че и той много ме обича! Обаче дойде момента да си поговорим за секс и аз му казах, че искам да правим секс и и той малко се притесни и каза, че е девствен и малко го било срам от това и не знаел дали ще се справи, а пък не искал на мен да ми е гадно. До сега съм го правила с двама, ама и двамата бяха с опит. Нямам нищо против това, че приятелят ми е девствен, ама странното е, че е на 20 години. Няма да му се разсърдя, ако не се справи първите пъти. По скоро въпроса ми е какво да направя, за да му помогна??? Знам, че много се притеснява и искам да направя нещо по въпроса! Ако може да ми дадете някой друг съвет, ще съм ви много благодарна!!!

P.S. Аз съм на 17 и половина.

Супер фен
    Град
    Венера
    Абе... много ми е тъпо така, като някви хора почнат да се оговарят кога, къде и в колко часа ще правят секс ЗА ПРЪВ ПЪТ... Дайте го малко по на чувство да му се невиди =/
    Какво сте тръгнали да се разбирате, все едно е бизнес среща...
    А ти какво да направиш... шкембе чорба му направи =/

Град
    your mind,your body and your soul
    nauchi go.pokaji mu kakvo da pravi a dori i da se izloji ne mu go kazvai taka oshte poveche shte go pritesnish
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А представяш ли си 2-ма девствени? Споко, ще се справите. Не очаквай чудеса от храброст първит няколко пъти и толкова. доверете се на инстинктите си.
    П.С. Гаджето ми загуби девствеността си 1 месец преди 21-вия си РД, ама не се е комплексирал ни най-малко от това!

Guest
    Наистина няма смисъл да се разбирате този ден бла бла бла....оставете го просто да се случи и ако нещо не ти харесва или искаш да направи нещо му го казвай, все пак го правиш и за собественото ти удоволствие...

Град
    Sliven
    Saveta mi e da se ostavite na chuvstvata da vi vodqt.Kogato doide momenta vsichko shte si stane taka kakto trqbva.

kato i dvamata se obi4ate i iskate da ste zaedno po vseki edin na4in nqma da ima problemi.USPEH
    If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...

Град
    Пловдив
    Ем успокой го момчето .... има много начини -->
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

кметицата:)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А представяш ли си 2-ма девствени? Споко, ще се справите. Не очаквай чудеса от храброст първит няколко пъти и толкова. доверете се на инстинктите си.
    П.С. Гаджето ми загуби девствеността си 1 месец преди 21-вия си РД, ама не се е комплексирал ни най-малко от това!
    Радваме се за перфектното ти незаменимо гадже!

Guest
    Първо трябва да го съблечеш(и ти също)! Презерватива в такъв момент може да ви изиграе номер(да го притесни) така че трябва да му помогнеш обезателно! избери поза в която той ще бъде най уверен(ПОЗАТА ЩЕ Я ИЗБИРАШ ТИ )Ако е нужно се завъртете няколко пъти. А може и да не стане нищо , важен е опита.И така след една седмица ако си паснете "ЧОВЕКА" ще е готов за чудеса!

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Абе... много ми е тъпо така, като някви хора почнат да се оговарят кога, къде и в колко часа ще правят секс ЗА ПРЪВ ПЪТ... Дайте го малко по на чувство да му се невиди =/
    Какво сте тръгнали да се разбирате, все едно е бизнес среща...
    А ти какво да направиш... шкембе чорба му направи =/
    s1glasna
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от кметицата:)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Радваме се за перфектното ти незаменимо гадже!
    Уфффффффф голямо дразнене, голямо чудо. Спирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си