.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Guest

Moderated:Майка ми разбра, че правя секс.

zdraveite,iskam ako moje da mi pomognete s1s s1veti poneje predi 2 dni razo4arovah maika si adski mnogo i nz kak da spe4elq doverieto i otnovo.predi malko pove4e ot 1 sedmica mi be6e p1rviq p1t s mom4e i neznaino ot kade maika mi razbra i sega neiska da me pogledne,govori mi no adski hladno poneje e na mnenie 4e sam napravila gre6ka i 4e sam o6te malka za tezi ne6ta ...da taka e i razbiram gre6kata si ..obe6tah i 4e tova nqma da se povtori no tq ne mi vqrva i prosto se darji otvratitelno s men ;(...MOLQ VI daite mi saveti kak da se popravq i kakvo da napravq za da se darji s men kakto predi !!!!!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А колко точно малка си ти?

Супер фен
    Град
    Венера
    Доверие лесно се губи, но адски трудно се печели. Поне си дала обещание, което наистина ще изпълниш - никога няма да повториш първият си път =)
    То не че е възможно...
    На колко години си, наистина!?

Град
    Sliven
    Ako si mn malka maika ti ima palno pravo...na kolko godini si?

ЧИЧО СПАС
    Guest

Re: Moderated:Майка ми разбра, че правя секс.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite,iskam ako moje da mi pomognete s1s s1veti poneje predi 2 dni razo4arovah maika si adski mnogo i nz kak da spe4elq doverieto i otnovo.predi malko pove4e ot 1 sedmica mi be6e p1rviq p1t s mom4e i neznaino ot kade maika mi razbra i sega neiska da me pogledne,govori mi no adski hladno poneje e na mnenie 4e sam napravila gre6ka i 4e sam o6te malka za tezi ne6ta ...da taka e i razbiram gre6kata si ..obe6tah i 4e tova nqma da se povtori no tq ne mi vqrva i prosto se darji otvratitelno s men ;(...MOLQ VI daite mi saveti kak da se popravq i kakvo da napravq za da se darji s men kakto predi !!!!!

Moderated by krem4et0
    АБЕ БЕ ТАЯ ТАМ, МАЙКА ТИ, КВО ГО РАЗДАВА НА ГОЛЯМО? ВМЕСТО ДА ОБЯСНИ КОЕ Е РЕДНО И КОЕ НЕ Е, ТАЯ СЕ ПРАВИ НА ПУТКА И ПОЛОВИНА! ТЕГЛИ Й ЕДНА МАЙНА НА ТАЯ ОВЦА И СПРИ ДА Й ГОВОРИШ! ДРЪЖ СЕ С НЕЯ ГАДНО, КАКТО ТЯ С ТЕБ! ДА НЕ СИ УБИЛА ЧОВЕК В КРАЙНА СМЕТКА?
    ПЪК И ВИНАТА Е НЕЙНА, ЧЕ НЕ ТИ Е ДАЛА НУЖНАТА КУЛТУРА НА ПОВЕДЕНИЕ. ТИ НЕ СИ ОФОРМЕН ЧОВЕК, ТАКА, ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ ВСИЧКО!

Град
    Пловдив
    А бе ти земи питай майка си кога се е проебала!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    пак си минала тънко
    ако ти бях родител щях да ти стопя дупарника от бой

ama macka,ti na kolko godini si?6toto i tova ima zna4enie...
    If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...

Град
    София
    Да верно ти да не си на 10 па после се оплакваш

Супер фен Аватара на Barbie
    Майка ти има пълното право да се притеснява за теб и за здравето ти. На колко си години?

И всички зрели интелигенти, дето си изказват мненията по-нагоре и смятат, че сексуалният й живот си е "нейна работа" - докато е непълнолетна, нищо не е нейна работа, ако родителите й смятат друго и разполага единствено със свободата, която й отпусне родителското тяло. Пък и не само да пълнолетие - докато радителите й я издържат и живее под техния покрив все така ще бъде.

И все пак поговори с майка си - дай й шанс да ти каже всичко, което мисли по въпроса, защото най-вероятно е най-вече притеснена и разтревожена за теб. Изтърпи студеното й отношение - разбираемо е, вероятно не знае как да реагира жената. И проведете един дълъг разговор майка-дъщеря. Може все пак да научиш нещо разумно и полезно от майка си.

azsi
    Guest
    sled izvesno vreme 6te i mine

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Годините ти играят много важна роля в случая, както и отношението ти с момчето, с което си спала.. а ти не си писала за тези неща

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

На колко години си?
    Ако наистина си малка, майка ти с пълно право е реагирала така. С това си я наранила много дълбоко и си загубила доверието и. А веднъж изгубено, то се печели много по-трудно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Майка ми ще ми казва,кога да си започвам половия живот,това си е личен избор,като ми се прави секс или съм влюбен какво лошо има в това,майка ти не ти говори,ми браво да не ти говори.Аз пък вобще не бих се засегнал,ако бях момиче,карай напреде ще й мине ко ти пука какво мисли за това,ти живеш твой живот,ти си правиш изборите сама,така че спокойно г ораздавай.

Guest
    ami az sam na 15 po4ti 16 i tq naistina mnogo mi e govorila po tozi v1pros i prosto ..za tova razbiram gre6kata si! za neq normalno e pone na 17 .. golqma s1m glupa4ka :S ;( a do mom4eto s nego sam ot polovin godina i naistina si go obi4am mnogo kakto i toi men i moje bi zatova se podvedoh :S

Град
    Sliven
    ami az sam na 15 po4ti 16 i tq naistina mnogo mi e govorila po tozi v1pros i prosto ..za tova razbiram gre6kata si! za neq normalno e pone na 17 .. golqma s1m glupa4ka :S ;( a do mom4eto s nego sam ot polovin godina i naistina si go obi4am mnogo kakto i toi men i moje bi zatova se podvedoh :S
    Vseki sam reshava koga da zapochne da vodi polov jivot.Pochuvstvala si se gotova i si go napravila.A maika ti kak e razbrala?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Кажи и да се радва, че не си го направила на 12.
    Това в кръга на шегата естествено.

Кажи и.. Че се чувствш пораснала и готова да го направиш, че с момчето много се обичате и разни такива..

ami vij spored men si dostata4no golqma za tezi ne6ta ama znam li? az sam na 13 i se celuvah f daskaloto i na6te razbraha 6ot direktorkata me vidq i ba6ta mi kaza 4e o6te nqkakfa izdanka i 6te se otkaje ot mene 4rez publi4en vestnik a taq ve4er poftorih gre6kata si- celuvah se s 1 mom4e i 1 malko dete ni vidq i kaza 4e poznava 4i4o dani- ba6ta mi i 6te mu kaje. napray nz ko da kaja - martfa sam

Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от deni4kata333
    ami vij spored men si dostata4no golqma za tezi ne6ta ama znam li? az sam na 13 i se celuvah f daskaloto i na6te razbraha 6ot direktorkata me vidq i ba6ta mi kaza 4e o6te nqkakfa izdanka i 6te se otkaje ot mene 4rez publi4en vestnik a taq ve4er poftorih gre6kata si- celuvah se s 1 mom4e i 1 malko dete ni vidq i kaza 4e poznava 4i4o dani- ba6ta mi i 6te mu kaje. napray nz ko da kaja - martfa sam
    Ti pak za edna celuvka...ne mislq 4e tova e povod bashta ti da se otkazva ot teb i edva li i shte go napravi.Kazal go e s cel da te spre za da ne napravish nqkoq ludost t.e da spish s mom4e.Kato se ima predvid kakvi ste malkite ...

ЧИЧО СПАС
    Guest

321

Цитирай Първоначално написано от deni4kata333
    ЧЕ ТИ ДАМ ЕДИН ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ!!!
    Хващаш хлапето и го водиш до магазина, за да му купиш чипс! Приятелят ти трябва да ви причака в един ъгъл и като минавате с лайнцето го хващате, удушавате го, като му пухате чорап в устата, за да не може и да вика! След като пукне свинчето го разрязвате на малки парчета, костите ги натрошавате с тъпото на сатъра и за една вечер всичкото месе ще го изхвърлите къс по къс в тоалетната и оттам то ще попадне в канализацията, където част от него ще се разложи, а другата ще послужи за храна на плъховете!
    Трябва да го направите вечер и никой да не ви е видял, че се движите с хлапето, че говорите с него, че дори го гледате! Дрехите му също трябва да попаднат в канализацията, за даняма никакви следи!
    ХЛАПЕТО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА КАЗВА НА КОГОТО И ДА Е КЪДЕ ОТИВА! ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕ КЪМ МЯСТОТО, КЪДЕТО ВИ Е СРЕщАТА, А ОТТАМ ВЕЧЕ КАЗАХ КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ! ПРЕНАСЯНЕТО НА ТРУПА ДА СТАНЕ В ЗДРАВИ ЧЕРНИ ЧОВАЛИ, ОТ КОИТО НА НА КАПНЕ НИТО ЕДНА КАПКА КРЪВ! НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЗА УБИЙСТВОТО! ИНАЧЕ ЛОШО ВИ СЕ ПИШЕ!
    УСПЕХ И УМНАТА!

moje moq savet da ti se struva stranen no mislq 4e trqbva da ne i obrsuhtash vnimanie se pak tq nqma da te izzgoni napravila si go se nqkoga trqbva da go napravish smei se zabavlqvai se pred u4itei tq shte se mu4i shte se drazni i nakraq shte razbere 4e e po dobre da e steb ot kolkoto protiv teb
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Re: Moderated:Майка ми разбра, че правя секс.

Цитирай Първоначално написано от ЧИЧО СПАС

Moderated by krem4et0
    АБЕ БЕ ТАЯ ТАМ, МАЙКА ТИ, КВО ГО РАЗДАВА НА ГОЛЯМО? ВМЕСТО ДА ОБЯСНИ КОЕ Е РЕДНО И КОЕ НЕ Е, ТАЯ СЕ ПРАВИ НА п*тка И ПОЛОВИНА! ТЕГЛИ Й ЕДНА МАЙНА НА ТАЯ ОВЦА И СПРИ ДА Й ГОВОРИШ! ДРЪЖ СЕ С НЕЯ ГАДНО, КАКТО ТЯ С ТЕБ! ДА НЕ СИ УБИЛА ЧОВЕК В КРАЙНА СМЕТКА?
    ПЪК И ВИНАТА Е НЕЙНА, ЧЕ НЕ ТИ Е ДАЛА НУЖНАТА КУЛТУРА НА ПОВЕДЕНИЕ. ТИ НЕ СИ ОФОРМЕН ЧОВЕК, ТАКА, ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ ВСИЧКО!
    taka e,taka e,taka e!!! Mn e vajno obshtuvaneto mejdu roditel i dete...po-tochno vajno e roditelqt da ti stane priqtel i da ti dava informaciq kakvo te ochakva i kak da postypish.
    Всеки може да напикае пода, бъди пич - насери тавана!

Ми може примерно да поговорите. Кажи и как стоят нещата с твоя приятел, че е сериозен, че не иска само да спи с теб, че можеш да преценвяш нещата, знаеш как да се предпазваш от нежелана бременност и болести, и т.н. И все пак ти си решаваш как ще постъпиш.
    Still a baby ...

Град
    mAinA cItY...
    pff mili4ka neznam maika ti v koi vek jivee....to dobre 4e si se zapazila i do 16 godi6na vuzrast....tq qvno neznae 4e ima malki p*tki deto se proe*avat na 12 i 13 godini!!!neznam za men takia hora sa prosto hora s bolni ambicii!!!
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Guest
    amM.. 6te poslu6am nqkoi ot vas i 6te pogovorq s neq1 na 4 o4i ...i vse pak vi blagodarq za s1vetite mnogo mi pomognaha nqkoi ot tqh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си