- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Майка ми разбра, че правя секс.
ЦЕНЗУРА!Първоначално написано от [!
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
ти си голяма вече може да не питаш майка си а сама да взимаш решенията
но все пак майките са такива винаги се притесняват
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Az sia nema se cepq ot kolektiva i 6a zema da si dam mnenieto:
Parvo:Nz taq maika ti ko o4akva da se pazi6 do 25 kat v 15 vek i kat ti dodi momenta da tapei6 li?!?!?!
Vtoro:Otnosno tui 4e ne ti govori mnoo vajno ti moita maika ako ne mi govori 6e izvikam bloka i 6e dam banket![]()
![]()
![]()
![]()
Treto:Mnoo ma izkefi parviq komentar na 4i4o Spas ,batka ot neska sam ti fen![]()
Лапешка работа!!!![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
off imam maika koqto misli 4e pone na 19 moje6 se ebe6 tai 4e ne mi prikazvaite za maiki jivee6ti v minaliq vek..(A DA NE GOVORIM 4E MISLI 4E MASTURBIRATE NA TIINEIDJYRKA VYZRAST TI PROVALQLO SEKSUALNIQ JIVOT ZA VBYDE6TE ma tva e otdelen vypros)
spored men na 15 - 16 e dobre (zavisi s kogo go prai6 de), obqsni tova na maika si i se opitai da q obedi6.. ina4e ne znam, oba4e ako ne govorite po vyprosa o4akvai v sledva6tata godina da te gleda adski na krivo
A я кажи на майка си 4е ако не си лъскал до 19 и тогава да кажем правиш секс за пръв път моми4ето ще стане като Херошима след атомната бомба![]()
Аз непрекъснато се карам с наште за какво ли не. Не и обръщай внимание, дръж се и ти хладно и след седмица-две майка ти ще те моли за извинение. На 15-16 си е нормално да започнеш полов живот. Как е разбрала не знам, ама следващия път гледай да не разбере. тва си е твое решение. нея кво я бърка. аз на майка ми само и заявявам нещата - не и искам мнението и лекциите. тя да му мисли
There is no point to fear the yesterday,
There is no point to hope for tomorrow,
There is point to live for the moment
М да изобщо не и обръщай внимание! Това че ти си решила,че си готова и си го направила е ТВОЙ ИЗБОР! НЕ Е НЕЙН! Нито пък си толкова малка,даже като се замисля тука кви теми чета ти направо си закъснялаТова че тя е имала късмета да живее по време в което ако те хванат да спиш с момче преди 18 годишна възраст те обръсват нула номер и ти намалят поведението си е нейн проблем, кажи и да не те кара да живееш и ти в него!...е поне кажи как беше де
![]()
Play hard,go PRO!
не си се подвела. просто не си го осмислила. честно казано малка си, но в сравнение с тия дето правят минети на по 12, си си добре. щом разбираш грешката си значи имаш мозък в главата и ти е дошло времето за секс.... защото секс се прави когато си достатъчно готов и най-вече, образован за това. ти май си готова вече... на майка ти ще й мине, спокойно. щом не ти е вдигнала скандал а просто ти се сърди, значи в най-скоро време всичко ще си бъде по старому. а ти или прави пак секс след поне 2 години, или прави секс сега, но без майка ти да разбира...Първоначално написано от Анонимко
иначе трябва да сте били мн непредпазливи че да е разбрала толкова лесно!! значи :
- или е намерила презервативи или оцапано с кръв бельо
- или някой от вас двамата /или ваши приятели/ са се разприказвали и майка ти е разбрала
- ти си й казала без да искаш
- аптекарката е нейна приятелка и й е казала че си си купила презервативи от нея
- ако сте били в апартамента ти тя ви е чула ...
е!?
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
emi i moita shteshe da razbere..obesni i che si se pochyvstvala gotova,che si go iskala... btw na kolko si godini ?? shtooto ako si na 11-12-13 mnogo qsno che nqma da i stane priqtno i pochti nevazmojno e da i spechelish doverieto otnovo![]()
ammm blagodarq vi mnogo vsi4ko se opravi kazah i 4e pove4e nqma da se povtori.. makar 4e mislq 4e sam gotova ama... vse pak naistina ocenqvam vsqko edno va6e mnenie blagodarq!!!!
Според мен трябва да й кажеш, че това си е твой личен избор/личен живот. На 15-16 си е съвсем нормално да се започне полов живот.
Все пак няма цял живот мама да те гледа и сама ще правиш избори.
ем..тя не може вечно да ти се сърди! все пак,все някога щеше да се случи.
e govoreteПървоначално написано от Анонимко
аз пък казах оня ден на майка ми и тя вика''ми да ти дам един презерватив да си имаш резервен''и нишу не каза зарадва се\
/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ABE HORA VIE KO GOVORITE KAK 6TE E NORMALNO NA 15 16 GODINI DA PRAVI6 SEX.TA TE SA DESTA NYAMAT NKAKVA PREDSTAVA I PILNYAT POSLE FORUMA 'BREMENA LI SIM KO MI IMA 6TO TAKA NE MI IDVA I TAKIVA MALE I VIE KAZVATE 4E TOVA E NORMALNO![]()
![]()
Ммммм можеше след 16....ае вече си голяма все пак не си като ония лапета на по 12-13 години (аз съм на 14 ама не съм тръгнал да се е*а с който водя, за разлика от тях)....можеш да решиш сама
А извън темата...Зле си ей...аз държа всичко около мене в мъгла (доколкото мога) и съм добре
Пък за гафове...наще бяха изловили презервативите на един от лагера на морето...просто ги криеше в моята раница и там останаха...голям срам беше...ама поне получих едно бращо щот бяха Durex![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
e ne si malka we spoko 6e i mine
чета и на някои им завиждам кви родители иматмойта майка мисли , че е нормално на 19 - 20 направо още си живее в 20 век лелеее омръзнала ми е с нейните ''умни'' мнения.
![]()
![]()
![]()
не знае , че има и момичета дето на 11- 12 са се е*али ама иначе на мене седнала да ми говори. аз не съм започнала още да водя полов живот.. btw на почти 15 съм ....
![]()
![]()
не знам, скоро мисля да се е*а с гаджето ми, а майка ми , ако разбере от нас ще ме изгони .. не ми се мисли .. е не знам ква ще й е реакцията де ама така мисля
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6tom go obi4a6 moje i da ne si se podvela. maikite sa s po-konservativno mislene. v jenite ot onova vreme im e idvalo po-kusno,pravili sa i sex kato po-golemi,zatova maika ti e re6ila i ti da vurvi6 po neinite stupki
няма любов
ah maika ti se izlaga... trqqqlo e prosty da pogovori s tebe za ko se prai na brambar roga4 p1k i tq...
вие тъпи ли сте?
темата е на 1 месец, вече отдавна е свършила семейната драма..
Първоначално написано от Nikolov
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!