.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Град
    Berlin

Re: Moderated:Майка ми разбра, че правя секс.

Цитирай Първоначално написано от ЧИЧО СПАС
    АБЕ БЕ ТАЯ ТАМ, МАЙКА ТИ, КВО ГО РАЗДАВА НА ГОЛЯМО? ВМЕСТО ДА ОБЯСНИ КОЕ Е РЕДНО И КОЕ НЕ Е, ТАЯ СЕ ПРАВИ НА п*тка И ПОЛОВИНА! ТЕГЛИ Й ЕДНА МАЙНА НА ТАЯ ОВЦА И СПРИ ДА Й ГОВОРИШ! ДРЪЖ СЕ С НЕЯ ГАДНО, КАКТО ТЯ С ТЕБ! ДА НЕ СИ УБИЛА ЧОВЕК В КРАЙНА СМЕТКА?
    ПЪК И ВИНАТА Е НЕЙНА, ЧЕ НЕ ТИ Е ДАЛА НУЖНАТА КУЛТУРА НА ПОВЕДЕНИЕ. ТИ НЕ СИ ОФОРМЕН ЧОВЕК, ТАКА, ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ ВСИЧКО!
    Ооооо Спас, ко стааа бе, брато Успя ли да набиеш ония мухльо който се ебаваше с теб

По темата - Абе момиче, я питай майка ти кога се е ебала за пръв път и как баба ти и дядо ти са разбрали за това

Guest
    jena mi beshe na 14 kogato go napravihme za 1 vi pyt

Guest
    vij kvo stanalo e ve4e vrashtane nazad nqma maika ti govori s neq i i kaji 4e sradnq ne sradnq napravila si go ve4e.nema kvo da se sardi mi da vzeme da ti kaje kvoto znae za da nema posle po seriozni falove...ne se stqgai i ne sajalqvai ima samo edin parvi pat i ako na teb ti e haresalo ne e vajno kvo miski maika ti...ako ne stane s dobro na se vprqgai sled 2 sedmici vsi4ko shte i mine vsqko 4ydo za 3 dni

Guest

Re: Moderated:Майка ми разбра, че правя секс.

Цитирай Първоначално написано от Guderian
    По темата - Абе момиче, я питай майка ти кога се е ебала за пръв път и как баба ти и дядо ти са разбрали за това
    По кръвта по сватбения чаршаф, най вероятно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си