- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Слаби момчета
Искам да провокирам дискусия на тема какво е отношението на съвременното момиче към слабите момчета, т.е. по-кльощавите. Не казвам грозно анемични, а тези, които не се занимават с фитнес или активно спортуване, и нямат за цел да трупат мускули.
Намирам се в момента в една чужбина (без да уточнявам коя) и отделно тук срещам хора от цял свят, и да ви кажа никъде го няма този български образ на мачото с мускулите, никой не се снима на аватара си полугол с опнат бицепс. Даже има държави и култури, където е по-добре да си слаб.
Ясно ми е, че всяка тийнейджърка гледа най-напред повърхностните неща, но защо слабите момчета трябва да бъдат толкова пренебрегнати - ами те също са хора и имат качества. Просто фитнесът не им е приоритет. Смешно ми е да чета как момичетата тук искат само "мускОлести", а момчетата се хвалят, че изглеждат "много добре" и даже "ходят на фитнес". Това сериозно ли е критерий, и защо в другите държави не мислят така? Аджеба ние ли сме по-прости, или те?
много добро обяснение![]()
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
4estno kazano az ne si padam po mn myskyslesti mom4eta....nz prosto ne me kefqt.sq hybavo e da imat nekfi myskyli ama 4ak put tolko.....![]()
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
ами моята вика 4е съм бил "само жила и хуй"
![]()
![]()
и много се кефи на това определение
МИ мен пък въобще не ми харесват мускулистите пичаги ,нз направо ми се повдига от тях като ги гледам.Аз си харесвам слабите ,стройните,високите и добре сложените...иначе не става,за мен не е важно да имат адските мускули и да ходят на фитнес... тфа е въпрос на личен вкус.Щото тия с мускулите в повечето случаи са някои надувковци ,които само мислят как да заякнат за да направят впечатление на някое момиче и в същото време да нямат нищо в главата...
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
Според мен слабите момчета пък въобще не са пренебрегнати, толкова виждам, които си имат приятелки.В тази възраст повечето даже не тренират, пък си имат гаджета.![]()
Идеалния вариант според мен е да си като волейболист,е не два метра но 180-185 на ръст и едно добре сложено тяло,без двуметрови обиколки на бицепса...щото на много мускули верно и много тестостерон,ама се получава зрителна измама и им изглеждат по-малки,щото и аз съм ходил на фитнес и...смях...![]()
![]()
![]()
![]()
!!!А и горе описаните индивиди са гаранция за ген от високо качество...
Ти добре ли си вебез двуметрови обиколки на бицепса
Обновения форум Teenproblem.com
Ами голямо значение не придавам дали е слаб ако се държи с мен добре и се разбираме що пък не аз попринзип си падам по волейболисти-такива тела, но и слаби момчета харесвам
Няма значение кой е по-слабичък и т.н. Важна е душевната красота и много други неща!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ednaj da si prava...Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Пренебреганти?!? Нима аз съм пренебрегнат, е аз не знаех, както и да еСмятам, че да имаш мускулесто тяло не е чак толкова лошо :P Аз лично съм си хилка откъдето и да ме погледнеш, харесвам се такъв, но това не означава, че не мога да приема, че някой се харесва с по-развито тяло(колко е без значение
). Това че някои мацки се кефят на мускулестите мъжаги си е тяхна работа, никой няма право да ги съди. Ти спомена, че хилавките момчета не ходят на фитнес. Защо смяташ така, аз си спортувам и отделно си ходя, просто подобрявам физическите си показатели. Нямам за цел за максимално малко време да натрупам максимално висока маса и да пия креатин, "просто протеини" или каквото там ти дойде. Но това е един добър начин да поддържа някакво ниво на форма, както и да просперираш. Всеки пак не смята, че е хубаво да си баш хилка като мен например
Винаги е хубаво човек да се променя към нещо по-добро. Без значение дали става дума за физиката му или за интелекта му
![]()
ne smqtam 4e obrazyt e ma4o obrazyt e stegnat i oformen tova iskam az da postigna
По въпроса...персонажи от типа "мускулест надут мачо" ме нервят.Даже са смешни."Фитнеса, протеинчето, бицепса...ох толкова съм готин"Но всеки сам си избира...
Аз съм кльощав...не напълняваминаче правя разни упражнения, но просто искам хармонично тяло...все ми е тая кой колко е як и колко му е голям...мускула
![]()
хъхъ..
Abe...nz kakvo da kaja! AZ mai 6te sum edinstvenata tuk, koqto 6te za6titi mom4etata s muskuli....Az li4no mn im se kefq... Ne moga da si izkrivq du6ata prosto...drugo si e da te pregurne 1 golqm i edur sladur...s 1 takiva golemi ruce....Vikaite mi povurhnostna ako iskate, no...za men tva e adski sexy!!!!!!!!!! Estestveno sum protiv "proteinovite" mom4eta.. Na tqh prosto im li4i, i izglejdat kato podut balon
Puk i ot taq gadost im izlizat pupki i.... e adski protivno!!!!!
Za tva mom4eta... ne si ograni4avaite hranata, qjte na volq i... ne propuskaite da sportuvate!!!!! Basketbol, voleibol, fitnes .... nqma zna4enie![]()
Ами да, и аз не ги харесвам, защото съм слаб ими отнемат мацките. Но те получават всички мацки, защото Бог им се отплаща за невероятните усилия, които полаган да са в добра физическа форма. Аз съм толкова мързелив и непостоянен, че най-дългото ми вдигане на гирички е било 2 седмици всеки ден по 20 вдигания.Първоначално написано от jane_17
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
кефиш =D>Първоначално написано от Анонимко
Пс: мене 3седмици
Различни хора, различни разбирания. Момче съм и ходя на фитнес без да взимам протеини креатин и т.н Правя го за да се чувствам добре, защото мисля, че е по - добре да съм по - здрав в ръцете примерно. Грозно е имам приятели по 2 метра, които са супер слаби и определено не искам да
изглеждам като тях
Разбира се, че висок и кльощав мъж не изглежда добре. Но 1.80 например и слаб на мен лично ми харесва.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
180 не е ли висок?Първоначално написано от `Death`Whore``
Haresvam vsqkukvi mom4eta nqma zna4enie dali 6te sa s muskuli, bez muskuli, s kafqvi, zeleni, sini ili kakvito i da bilo o4i, nqma zna4enie dali sa visoki ili niski!Vsi4ko e vupros na peivli4ane podhod i intelekt!Edinstvenoto koeto ne haresvam na muskulestite "fashion super guzar4eta" e 4e kato4eli fitnesa im izpiva mozuka!Stranno no fakt!E ima razbira se i izkliu4eniq!Abe vuprosa e da ne se durji tupo i e stra6en drugoto nqma zna4enie!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Евала за тва изказване!Сега...хаха аз някое момче като ми каже че ходи на фитнес и си хвали какъв релеф направил ми става многооо смешен!
![]()
![]()
![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
Ами те всички момчета са тъпи, без значение дали ходят или не на фитнес. Ти умен мъж виждала ли си?Първоначално написано от key_of_hell