Направо не мога да разбера такива родители ( за съжаление и мойте са проблемни ,но никога не са ме наказвали по скоро са ме пошляпвали и после лайф из лайф).Спомням си миналата ти тема и ми се къса сърцето като чата.Не знам дали майка ти вижда че баща ти ти е нанесъл сериозни "щети" и ти е оставил травма от която трудно ще се оттървеш.Говорете и се разберете да излизаш по-често.Аз най-добре знам колко безсмислено звуча,но може би при теб ще подейства.Аз ако бях бих показала на майка си точно това което си писал в форума и да я оставиш насаме да го прочете да видим дали няма да й стане мъчно за собственото й дете.

Наистина е много жалко защото ми се виждаш свястно дете.Възпитан си ако не друго.Не правиш фатални правописни грешки и си личи че си умен а не мога да разбера какво повече искат от теб вашите

наистина ако майка ти е на твоя страна нека говори с баща ти.Ако трябва да се разведата за да можеш да се развиваш нормално а не да си седиш вкъщи докато другите играят навън денонощно и дори на твойта възраст вече са далече от игрите