.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Az i bratov4ed mi

Tania I bOBI
    Guest

Az i bratov4ed mi

Haresvam Bratov4ed si toi mi e 3ti mai 4e. I toi men me haresva az sum na 17 a toi 25 dali moje da se polu4i ne6to

Мега фен Аватара на koalka
    Не бих имала връзка с братовчез, било то и пети примерно.Просто ми е гадно някакво като си го предствя.От вас си зависи дали ще се получи нещо.

Guest
    Otkachalka

лошо

ти луда ли си ле??? :smt00л 5 спокойно неси защо ли ?!? защото познавам един човек който се е ```е б а л ```с братчетка си

Guest
    na nas ne ni dreme tolkova ta to nikoi ne znae 4e sme brativ4edi samo maika mi ama mi e prez za tova

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не бих имала връзка с братовчез, било то и пети примерно.Просто ми е гадно някакво като си го предствя.От вас си зависи дали ще се получи нещо.
    Така мислим и аз

Guest
    prez i nali znaesh kakvo ste stane ako imash dete ot nego pomisli malko !!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    prez i nali znaesh kakvo ste stane ako imash dete ot nego pomisli malko !!!!!!!!!!!!!!
    ако са далечни братовчеди нищо няма да стане ! А иначе зависи си само от вас !

rosu
    Guest
    Между другото, знаеш ли, че от връзките между роднини се раждат деца олигофрени.Съвсем сериозно, ако не искаш да имаш такива деца, внуци, пра внуци и т.н., не се занимавай

Абе не е само зарад децата олигофрени, смисъл тва не е малко, ама може чак до деца да не стигните и все пак роднини сте...мене би ми било гадно, ако съм с братчедката
    Every moment is another chance...

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: Az i bratov4ed mi

Цитирай Първоначално написано от Tania I bOBI
    Haresvam Bratov4ed si toi mi e 3ti mai 4e. I toi men me haresva az sum na 17 a toi 25 dali moje da se polu4i ne6to
    може разбира се
    ще се получи нещо от рода на
    "хей ръчички, хей ги пет
    три отзад и две отпред"
    плод на вашата лубов

emi moje da se polu4i ma pomisli vsi4ko e protiv vas vie ste bratov4esi tva e super kofti nemoga da go priema i razlikata v godinite (ma to tva ne e tolkova vajno) ma tva si e tvoe re6enie

Re: Az i bratov4ed mi

Цитирай Първоначално написано от Tania I bOBI
    Не знам кфо ше се получи , ма той лично ше получи една фланелка такава... като кожата на забрата, сеш' ли се !? Патка рошава глупава тъпа простакеса тъпа........

Не бих се забъркала с братовчед, дори и да е 5. Малко или много си е кръвосмешение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Представете си ако не знаеха че са братовчеди и в последсвие разберат?Вие си решавате како да правите,но наистина не е хубаво да има такава роднинска връзка.Както казаха"всичко е против вас"
    Трябва да си тъпелив.Любовта не винаги е идеална.Тя си е просто любов...

аве събирайте се колко за секса и без по-сериозно обвързване

ti luda li si.

Е,добре на тебе тва как ти изглежда,да ходиш с братовчед си - нормално ?! И аз много му се кефя на моя братовчед,но само като на приятел.Не мога да гледам на него по друг начин.Па ебахти,ние сме роднини.
    Това дали ще стане нещо между вас си е ваша работа.Ние не сме ви нивки,та да ви се бъркаме,само може да ви дадеме съвети.Моя е да си останете само приятели.Все пак той те е братовчед ! Имате кръвна връзка ! Пък и тва вашето е само някво причливане,което най-вероятно скоро ще изчезне.Дори и да станете гаджета рано или късно ще скъсате.И после какво ? Как ще се погледнете в очите ?
    Хубаво си помисли и си реши... Надявам се ще направиш правилно решение !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не бих тръгнала с братовчед си.За какво ми е такова главоболие?Има много момчета на този свят.

Супер фен
    То че може да се получи,може.......ама е тъпо....бая

saglasna sam s rosu

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Хахаха т'ва за уродливите деца ме разби. Вие чувате ли се? То вярно, че има някои генетични болести, но момичето не е казало, че ще създава семейство.Друго нещо - дори църковен брак след 3-ти братовчеди е разрешен, така че... Имам и една приятелка, която си е напълно нормална, въпреки, че родителите й са 3-ти братовчеди... Така че, според мен не трябва да прикриваш чувствата си, а да действаш! Единстевно трябва да си помислиш добре, ако искаш да се омъжваш за братовчед си...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Може и да се харесвате,но това е недопустимо!Кръвосмешение. Има толкова много други момчета,който не са ти роднини,харесай си някой от тях.Ако продължите до някой ден ще съжаляваш

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sasuke
    аве събирайте се колко за секса и без по-сериозно обвързване
    И един мърмот завиваше шоколада в станьол..
    Стига бе!! Роднини са .. къв секс.. бляях ужас
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Град
    Пловдив
    Не лесно да си изроден ... ама като се харесвате просто опънете от лулата на мира
    и сте готови....

А бе разбите си главите бе изроди уроди
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си