.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    krisi_92
    Guest

Moderated: Приятелката ми е спала с 21 годишен женен мъж...

Здравейте,аз съм момиче,което е много объркано.Приятелката ми е на 13 години и тази сутрин е спала(за 1 път) с момче по точно мъж на 21 който е женен и има дете на 1 година а жена му и е приятелка.Аз сам година по голяма и имам приятел от 7 месеца.Все още не сам правила секс с него.Какво да и кажа?Тя ми иска съвет?Правя ли грешка като не спя с приятеля си въпреки че имаме такава връзка тя ми казва да го направя,но ...Незнам какво да мисля....и темата не е ебавка де да беше....

Moderated by Barbie
    7т.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    кажи й, че ако ще прави курвенски номера, поне да си намира богати тъпкачи

ne go pravi ako ne se 4yvstvash gotova...priqtelkata q zaebavai...vaobshte da ne ti pyka ot shibanoto e mnenie...bahti KYRVATA...pravi tova koeto ti iskash ... ...

Супер фен Аватара на Barbie
    Ъъъ, и ти се чудиш дали да се водиш по акъла на 13 годишно глупаче? Голяма дилема, наистина...

А тя какъв съвет очаква? Да си гледа куклите и училището и да не се занимава с мъже - на ти съвет.

Град
    Sliven
    Tova 4e tvoqta fr e spala s maj ne ozna4ava 4e i ti trqbva da se hvanesh na horoto...tova e smeshno i glupavo.A i tq nqma li gram uvajenie kam priqtelkata si da spi s neiniq maj....basi

Guest
    Ebati i durjavata, ebati i kurvite po4nali da se ebut na po 13 godini, o6te neznae dali i se pika ili ebe...na kude ni e trugnala durjavata samo... jalko e !

Не прави нищо, ако не се чувстваш готова. И не се води по акъла на някаква разглезена пикла.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си