.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Примолут-нор

Прочетох,че тези хапчета помагали за предотвратяването на менструацията..въпроса ми е дали предизвикват някакви странични ефекти ( напълняване,отслабване,око смяване.. ) и ако да..какви са те?

не си прави експерименти..това не е шега работа..по-добре се консултирай с гинеколога си!
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Guest
    Аз ще се консултирам и то не само с един човек..просто видях,че имаше хора,които в някоя от другите теми бяха писали,че са ги пили..за това..от личен опит исках да ги питам какво биха ми казали

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да ти кажа, за 10-14 дни (а може и по-малко да ги пиеш, от теб зависи) не можеш да качиш кой знае колко кила или да рунтясаш като орангутан.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Kakvo iska6 da kaje6 s tova
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Да ти кажа, за 10-14 дни (а може и по-малко да ги пиеш, от теб зависи) не можеш да качиш кой знае колко кила или да рунтясаш като орангутан.
    4e ima strani4ni efekti no te MOJE da ne se pokajat!!!???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от palavoto_mici
    Kakvo iska6 da kaje6 s tova
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    4e ima strani4ni efekti no te MOJE da ne se pokajat!!!???
    NE,iska da kaje che za kratkoto vreme,prez koeto gi piem nqma da ni stane nishto..+ tva shte mi e za 1 put (pone na men)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си