- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вредно ли е изправянето на коса 1 път седмично?
mn li e vredno da si izpravqm cqlata kosa vedn1j v sedmicata pls kajete
т.7
krem4et0
Ами по 5 пъти си я испражям и начупвам осхте нищо и няма...абе вредно си е когато не е с мярка
инацхе по един път невярвам ...зависи от типа на косата
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Ахххх НЕЕЕ Тука ако се поровиш ще намериш поне 5 теми на тема ПРЕСА![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова ли сте малоумни ?!
Не няма да ти изгори косата много . Но пресата винаги гори .
emi za 1 pat sedmi4no mislq 4e sled okolo dva tri meseca 6te izgori i to mnogo,vazmojno e da ti kape pove4e ot normalnoto(edna moq fr se ispravq6e vedja6 na dve sedmici i sled okolo 6 meseca kosata i ne prili4a6e na ni6to)
Немз споко аз мойта всеки ден си я изправям и все още имам коса , макар и малко изгоряла в краищата ,но нали за това са фризиорите![]()
Въпреки че повечето тук са казали,че не е вредно,според мен е.Аз точно така си изправях косата в продължение на месеца-два/е не точно всяка седмица/с преса и стана супер изтощена.![]()
еми според мен не е чак толкова вредно за косата,но пък и ще я изтощи---разбира се всичко си зависи от типа на косата ти--аз мисля,че е по-добре да не я изпряваш всяка седмица,ами 1-2 пъти месечно --така няма да има проблеми
![]()
When you are gone,the pieces of my heart are missing you....
Определено зависи от косата..мойта я изпраям от година и нещоВземи си керамична преса .. иначе може би е така и щото мойта си е права ,но стои на никъде и има тук таме по краищата щръкнало и за 4-5 минути цялата ми коса е готова
![]()
Estestveno, 4e presata vredi, no edva li 4ak tolkova. Az ne si izpravqm kosata s presa, za6toto mi e perfectno prava, no mnogo moi priqtelki go pravqt i ne vijdam kosite im da sa izgoreli ili ne6to podobno. Vse pak podhranvai q s maski.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Аз ползвам рядко ,защото при мен няма никакъв ефект![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
И при братовчедка ми е така - нейния косъм е супер дебел и жив мале много ме кефи косата иПървоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
Имам една приятелка,която постоянно се изправя с преса и повярвайте косата и вече на нищо не прилича.
косата се изтощава и е трудно да я подхраниш пак.по-добре недей.![]()
Моята я изправям от 2 години и зимата и лятото, където лятото от самото слънце се гори и не ми е изтощена. Дори като я изправя ми седи по жива отколкото преди това. Всичко си е до косата, а и малко изгорели краища и без преси, косата си цъфти.![]()
хм...аз след сяко къпане я изпраям...нищо и няма
![]()
е,поне за сега...то боядисване,то сешоари,то преса...въх...много нещу ве
бе добре си е![]()
Тая тема е отпреди една година. Що пипете в такиа стари теми, не ми е ясно...![]()
![]()
И всеки ден да я изправяш, ама да не я си я боядисаш нито веднъж, ще имаш по- запазена коса от повечето жени![]()
HappiNess [*Its a journey, not a destination*]
xaxaxa vednaj sedmi4no n6 nqma da i stane we azkato q izpravqm kaji re4i seki den ;PПървоначално написано от teen4e
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Или пресата ти не е хубава,или те мързиПървоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
Според мен определено не е опасно за косата тиА ако и ползваш редовно балсам и/или маска за коса тогава можеш да си абсоютно спокойна
![]()
Ако я изправяш веднъж в седмицата според мен няма да ти стане нищо,но всичко си зависи от косата...кфато и да е пресата и с керамични плочки и с кфото и да е все ще ти изгори косата,да колкото е по хубаво пресата толкоа по-малко ти я гори,но въпреки всичко я гори....Но колкото и често да я изправяш си прави похранващи маски,не я оставяй така...
![]()
Сешуара и пресата изтощават косама.
Затова е по -добре да се изправяме по- рядко.