- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без презерватив го правите най-често и честно !
Без презерватив.И не изпозвам никакви предпазни мерки сигурно от 3 години...![]()
с![]()
Bez![]()
i az taka sus sega6niq mi priqtelПървоначално написано от karamela
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Със!Не ми трябват изтърсаци точно сега.Разбирам да съм завършила да,ако стане белята поне няма да затрия живот!ЗАтова съм на мнение,че по-добре е със!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
samo kogato sum piqn....sus
Еми според зависи от ситуацията ако имам ползвам а когато нямам ако не ни се прави много секс не правим а когато ни се прави правим но по рано спирам и тя ми помага да свърша.
Без. Приятелката ми казва, че получава много по-голямо удоволствие.
ти и тогава си защитена. нали все пак не се образува яйцеклетка. Как да забременееш?Първоначално написано от Schneeflocke
Без
Какъв е тоя отговор "зависи от ситуацията" ? Че вие ако се изчукате 100 пъти със и 1 път без, само дето сте си давали парите за гуми за ония 100 пъти... пак ще си хванете болестите (ако гаджето ги има).
1 път без презерватив е достатъчен..... хора не правете глупости !!!!
Impossible is Nothing...
zadaljitelno sas prezervativ 4e kak ina4e
до сега го правих със но ще трябва да се понауча БЕЗ, дайте няколко съвета къде да свършвам. На коремчето и е най-удобно, но какви са другите варианти, мокри кърпички ли какво ли?
С постоянна партньорка - 100% винаги без .
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
krem4et0, moje bi za6toto ne iska na nego da mu e celiq v kruv, a i se strahuva ot infekcii!
ina4e i nie s predi6nata mi priqtelka bqhme taka, no 4ak sled purvata godina otkakto vodehme polov jivot samo deto ne sme hodili za izledvaniq 6tot si znaehme 4e sme 4isti i 2mata, se pak si bqhme purvite gadjeta edin na drug puk kvo ostava za ne6to drugo
Pravila sam go sas i bez prezervativ.Zavisi ot dosta ne6ta,no opredeleno bez prezervativ mi haresva pove4e.Koga e s prezervativ e sa6toto vse edno se celuva6 prez staklo...kakavto i dizain da ima prezervativa.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
БЕЗ! БЕЗ! БЕЗ! Съвсем честно !
По принцип го правим със-понякога се случва и без (но не свършва в мен хах ест.![]()
)
f@nt@zi@
I nie takaПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Без,но аз пия противозачатъчни и имам сериозна връзка![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
bez,pazim se po drug na4in
Next Time I`ll be True...