- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без презерватив го правите най-често и честно !
Когато се спрат хапчетата за 7 дневна пауза ти идва на 3-4 ден. Имаш 2 дни, в които нямаш менструация със сигурност, а не пиеш хапче. Презерватив обаче не е нужно да се използва. А по време на мензиса-аз сега съм така и повярвай ми едва седя на стола от болки. Какъв секс? Аз да ходя не мога нормално.Първоначално написано от hforce
Не лъжи! Усещането за жената е почти идентично. Нещо влиза и се трие във влагалището ти. Ти друго усещане няма как да получиш. При мъжа има разлика, но при жената е много минимална!Първоначално написано от Renate_Feliqr
Мъжа получава удоволствие от придвижването на кожата на пениса надолу-нагоре. С презерватив това става доста трудно. Освен това мъжете изпитват удоворствие и от стимулация на главичката. При секс с презерватив тя се опира до кондома, а не до значително по-приятното и влажно влагалище!
Първоначално написано от krem4et0
ЕЕЕЕ винаги компетентната по въпроса за секса, случайно да знаеш, че всички хора имат различно усещане ?? май не си много наясно, за да твърдиш, че за жените няма разлика дали го правят със или без презерватив....![]()
![]()
Аз и без се претривам...........
С или без като усещане и удоволствие е почти еднакво. Не може просто триенето да става по друг начин. Болката и овлажняването са друго нещо. Ако се пренебрегне за миг чисто усещането е мърдане на нещо в теб нагоре-надолу, опиране да стената, стимулиране на влагалището. Болката и претъркването са дължат на недостатъчната смазка или на продължителния секс. Извинявайте, ама след секс 5 часа как да не се протъркаш? Аз на 10-тата мин съм претъркана и повече не мога, независимо дали е с гума или не!