.

Виж резултатите на анкетата: Със или без презерватив ?

Гласували
102. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Със !

47 46,08%
  • Без !

36 35,29%
  • Зависи от ситуацията !

19 18,63%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    krem4et0, moje bi za6toto ne iska na nego da mu e celiq v kruv, a i se strahuva ot infekcii!
    ina4e i nie s predi6nata mi priqtelka bqhme taka, no 4ak sled purvata godina otkakto vodehme polov jivot samo deto ne sme hodili za izledvaniq 6tot si znaehme 4e sme 4isti i 2mata, se pak si bqhme purvite gadjeta edin na drug puk kvo ostava za ne6to drugo
    Когато се спрат хапчетата за 7 дневна пауза ти идва на 3-4 ден. Имаш 2 дни, в които нямаш менструация със сигурност, а не пиеш хапче. Презерватив обаче не е нужно да се използва. А по време на мензиса-аз сега съм така и повярвай ми едва седя на стола от болки. Какъв секс? Аз да ходя не мога нормално.

Град
    Свищов

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от Renate_Feliqr
    Pravila sam go sas i bez prezervativ.Zavisi ot dosta ne6ta,no opredeleno bez prezervativ mi haresva pove4e.Koga e s prezervativ e sa6toto vse edno se celuva6 prez staklo...kakavto i dizain da ima prezervativa.
    Не лъжи! Усещането за жената е почти идентично. Нещо влиза и се трие във влагалището ти. Ти друго усещане няма как да получиш. При мъжа има разлика, но при жената е много минимална!

nie go pravim bez! a kakva e razlizkata pri myja

Град
    Свищов
    Мъжа получава удоволствие от придвижването на кожата на пениса надолу-нагоре. С презерватив това става доста трудно. Освен това мъжете изпитват удоворствие и от стимулация на главичката. При секс с презерватив тя се опира до кондома, а не до значително по-приятното и влажно влагалище!

mersi za otgovora :P

много зависи с кой кога и т.н

Guest

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Renate_Feliqr
    Pravila sam go sas i bez prezervativ.Zavisi ot dosta ne6ta,no opredeleno bez prezervativ mi haresva pove4e.Koga e s prezervativ e sa6toto vse edno se celuva6 prez staklo...kakavto i dizain da ima prezervativa.
    Не лъжи! Усещането за жената е почти идентично. Нещо влиза и се трие във влагалището ти. Ти друго усещане няма как да получиш. При мъжа има разлика, но при жената е много минимална!

ЕЕЕЕ винаги компетентната по въпроса за секса, случайно да знаеш, че всички хора имат различно усещане ?? май не си много наясно, за да твърдиш, че за жените няма разлика дали го правят със или без презерватив....

Град
    Свищов
    Аз и без се претривам...........
    С или без като усещане и удоволствие е почти еднакво. Не може просто триенето да става по друг начин. Болката и овлажняването са друго нещо. Ако се пренебрегне за миг чисто усещането е мърдане на нещо в теб нагоре-надолу, опиране да стената, стимулиране на влагалището. Болката и претъркването са дължат на недостатъчната смазка или на продължителния секс. Извинявайте, ама след секс 5 часа как да не се протъркаш? Аз на 10-тата мин съм претъркана и повече не мога, независимо дали е с гума или не!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си