.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    hahahha
    Guest
    tva sa palni gluposti ot strana na tva mom4e spored men tva e samo edno izvinenie....koi se strahuva ot seriozna dalga vrazka..az sam mnogo ZA tezi vrazki i 4esno kazano teqq za po edna ve4er ne mi se struvat mnogo interesni...neznam az vinagi sam iskala i sam darjala 4oveka do men da me obi4a i da si badem dvamkata ''dokato umrem'' e ako se obi4ame razbirase...awee niznam az se 4ustvam strahotno s moqq pi4 obi4amese i ni e super dvamata

Мега фен Аватара на koalka
    Няма причина да се плаша.

Град
    Габрово
    Мен лично дългите връзки не ме плашат и ги предпочитам пред тези за 1-2 месеца .. не виждам нищо страшно

Супер фен
    Радват ме,принципно ме плаши раздялата след дълга връзка

jane_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    Дългите връзки ме плашат и още как...В крайна сметка, когато си с някой повече време, почвате да се нагаждате един към друг и съответно се променяте...Улавяла съм се как зарязвам хобита, които обожавам, защото не ми остава време за тях. Плаша се от възможността да изгубя себе си, ако мога така да се изразя.

Пък и нямам критерии или подобни глупости за това какъв човек търся, при мен принципа е проба-грлешка. Искам да опитам да бъда с различни хора, за да открия някой, с който наистина ще си паснем. Точно затова мисълта за дълга връзка ме ужасява - все едно се лишавам от полезен опит...Вярно, кофти звучи, но явно съм прекалено цинична, за да се задоволя само една връзка, пък била тя и дълга. Много и кратки - това ме радва, има я тръпката от флирта, от малкото време, и после - нещо ново...А иначе - постоянна отговорност към един човек с всичко...ужас.

podkrepqm te... i az se strahuvam da se obvurja s nqkoi za dulgo.... Nakraq vse si mislq 4e 6te ostanem razo4arovani 1 ot drug...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    az ne se pla6a, no mn se u4udih kak moje tova mom4e da napravi taka ta tva e nai tapata pri4ina na sveta ,ne mislite li? za6to prekalenoto obvarzvane da pla6i? nima taka ne staVAME po silni e sigurnosta 4e imame 4ovek do nas na koito moje da raz4itame po sqko vreme? ne moga da si obqsnq koe e pla6e6toto
    abe tapi hora kvo da ti kaja nekav tam putio det ne znae kade se namira i se ligavi kato dete ne 3 godini,a moje i na tolko da e ne se znae!

Guest
    Ми 3 години и 2 месеца
    Като цяло не се плаша а и мога да кажа за да се получи такава връзка трябва любов а при мен тя се засилва с всеки изминал ден
    Но е била само една и продалжава да я има такаче нз дали съм компетентен

ne me plashat .. emi otnosno gadjeto na fr ti.. vsqkakvi hora ima

И мене ме кефят дългите връзки

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    В никакъв случай не ме плашат .За да имаш дълга връзка означава,че си зрял да я изградиш..независимо от възрастта

Град
    Пловдив

Re: dalgite vrazki pla6at li vi?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    men ne mn im se kefq daje
    +1 ....пък и ако смята че 2 месеца са много... нещо я менти, има друга причина.. може би е намерил друга и не иска да я наранява като й признае...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    В никъкъв случай не ме плашат Много си ми харесват даже Обичам дългите връзки

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Дългите връзки са страшнички за тези, които се стърахуват да бъдат сериозни, да се отдадат изцяло на половинката си, да обичат и да бъдат обичани. Страшни са за тези, които знаят само какво са дискотеки, напивания и флиртове, но не знаят какво е вярност, доверие, компромис, обич. Дългите връзки са страшни за тези, които не обичат да се задълбочават, които не знаят какво искат. Дългите връзки са много, ама много опасни, ако не си готов да допуснеш някой до сърцето си.

За мен дългата ми връзка беше трудна на моменти, но ми донесе ужасно много красиви моменти и духовно израстване...Учиш се какво е да обичаш, да правиш всичко за другия, да помагаш, да си нечия опора.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На моменти ме плаши.. защото се намесват и други фактори, които не зависят от мен, от него или от любовта ни..
    На моменти съм адски уверена в себе си и в него .. Не мога без него
    Друг път.. просто се чувствам малка, за да мисля занапред и мисля само за днес.. и така вече 2 години и 3 месеца ... Обичам го и необходимостта да съм с него, да споделям с него всичко мое - сърцето ми, чувствата ми - всичко това е много по-силно от разума, от страха ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    40 Miles from the Sun
    Мне,не се плаша.Определeно са за предпочитане пред кратките,поради много причини,но няма да обяснявам - мързел RulzZ.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    да, плашат ме дългите връзки.Може би по-скоро ме е страх да обикна и да се привържа към някой точно заради момента на раздялата, който все някога ще настъпи
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    Sofia
    Не виждам нищо страшно в тях... Различното от краткотрайните връзки е, че опознаваш човека до себе си. А за отекчението ... хм, зависи от хората, всяка връзка си има спадове. Няма от какво да се плаши човек...

"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."

каква е историята при мене, поне от моя гледна точка, за него нз
    какво стана - говорихме си за това, че като завърша другата година какво ще прави той без мене, щото аз съм тръгнала по рано на даскало и по класове съм по голяма от него, та и аз му викам за любовта няма граници и т.н. и какво става, след като бяхме 2 месеца аз му казах, понеже той много се притесняваше да не го скъсакм, аз му казах - аз мога и цяла година да съм с тебе стига ти да искаш и хоп на другия ден ме скъса - тъпотия от всякъде, гадно го преживях, ама важното е че го преживях
    та аз харесвам дългите връски, връски по голями от 3 месеца са вече в добра посока , ама ако и година напвравиш и т.н.
    kъDe e LюБoBTa? kъDe ce uzGuБu Tq? uLu Moje Бu ce kPue!? cuGypHo ce kpue zaD Hqkoй ъGъL, Ho kak Da q HaMepq, uckaM Tu Da Mu пoMoGHe6, za Da cMe zaeDHo oTHoBo

Не ме плашат, предпочитам да съм с един човек за дълго време отколкото с много, за кратко.. губи се някъде връзката, доверието..
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Do predi godina me plasheha i otblyskvaha po nqkakyv nachin, no sega se radvam na fakta che imam nai-sladichkoto momche do sebe si i mi se iska tova nikoga da ne svyrshva
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Хората се плашат:
    1. За да не се влюбят и да не бъдат наранени /това ми го каза един приятел/.
    2. Защото си представят дългата връзка като нещо, което не ти позволява да се виждаш с приятели и е едва ли не заробване.

Аз не се плаша.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Лапландия!?
    Попринцип не съм по дългите връзки най-дългата ми връзка беше 2 или 3 месеца там някъде.Не че ме плашат просто така се получава...

Re: dalgite vrazki pla6at li vi?

Цитирай Първоначално написано от Sasuke
    ами и мойта последна връзка приключи на 2 месеца обаче не от страх от дълги връзки а от просто отегчение!!А незнам ама малко съмнително момче да го е страх от връзки
    Когато чувствата са истински, отекчението е в малка степен и се преодолява лесно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    2години и 10 месеца..

Май не се плаша
    Вчера и аз толкова направих. И аз не се страхувам. А и искам още ............цял живот с него искам да съм!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    2години и 10 месеца..

Май не се плаша
    Вчера и аз толкова направих. И аз не се страхувам. А и искам още ............цял живот с него искам да съм!
    Стига, че ще се размечтая...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си