- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Жена ми отказва да правим секс от 2 седмици...
Жена ми отказва да правим секс от 2 седмици.Как да я накарам да се съгласи,че вече загорях ?![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
Братле не, че съм романтична натура ама ... в семействата не требе ли малко томантика, че омръзва... а у рози по пода легла шампанско.... то неможе само у вас да я лашкаш!!! Трябва мещо екскурзийка!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не става само с желание требе и акъл батенце!!! Ай успех и да топнеш чушлето!!!! Па ако не стане курви бол... мен само заради изневери ме изоставят!!! Ама за всички прости п....
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
може да има някаква инфекция, за която може би не иска да знаеш..
Дам и аз така мисля.Първоначално написано от cherinka
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Шибала се е с друг и сега си лекува трипера и иска да те предпази![]()
Може би си я обидил и сега си връща. Поговори с нея и разбери каква е причината.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Само диалогът би могъл да реши проблема - поговорете си.
Toва теен проблем ли е ли семейни проблеми?Да не би да имаш предвид под жена приятелката ми?
Bring the violence
Вземи си фани любовница дето няма ти отказва
пи4, съжалявам те.
Нещо много яко си сгафил пред нея без дори да се усетиш..
мисли какво е било и и се извини!![]()
ole ne..ami katy poiska sama shte doide pri tebe...![]()
Ami popitai q zashto ne iska da pravi sex
i az tova si mislq....Първоначално написано от cherinka
![]()
IMA LIUBOVNIK! IMA LIUBOVNIK! pi4 ne q zadovolqva6 i si e namerila drugo, 4e sq moje6 da odi6 mu 4upi6 kratuna i tolko![]()
~Guzlqk4life
abe pilence ti deka si vidqla jena kat i se doiska da idi pri maja si veПървоначално написано от malka__ligla
Според мене,може да не е на кеф за такива неща,всеки си има такива периоди!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
emi govori s neq ...pitai q zashto ne iska...da ne bi veche da ne i haresva..ili pyk moje da e neshto izmorena..ili neshto drygo da i ima neznam ..samo tq moje da ti kaje![]()