.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

nqkoi moje li da mi pomogne?

Problema mi e sledniq:
    Kakto si printvah neshto ot word-a nali da si go izvadq na list i na printera neshto mu stana. NZ az slojih takiva po malki lista i go nastroih na A5 mai.I kato natisnah da se print-ne i lista ne izlezna a predi vinagi izlizashe ! I sega na Printera v malkoto ekran4e ili tam kakvoto e pishe tova:
    [Paper Jam 2]
    Check inside
    sled tova se maha i izliza tova:PC print Pendins
    i taka teq dvete neshta se reduvat.I nali probvah da izpe4atam pak dali 6e se opravi(nz ot kyv zor ) i tva izdade nqkakvyv stranen zvuk nali zvuka na pe4ateneto ama nekvo super bavno.Ta vaprosa mi e kade da proverq za toq list 6toto mahah tam kutiikata kadeto sa listata gledah,gledah ama nishto nqmashe. Ako nqkoi moje da mi pomogne shte sym mu mnogo blagodarna!
    P.S. Ne znam dali e v pravilniq razdel

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    1.ГРЕШЕН РАЗДЕЛ - трябваше да е в раздел "Любов"
    2.Няма надежда ... никога повече няма да можеш да принтваш.Ебал си му майката...
    Incomplete..........

Град
    Търговище

Re: nqkoi moje li da mi pomogne?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Problema mi e sledniq:
    Kakto si printvah neshto ot word-a nali da si go izvadq na list i na printera neshto mu stana. NZ az slojih takiva po malki lista i go nastroih na A5 mai.I kato natisnah da se print-ne i lista ne izlezna a predi vinagi izlizashe ! I sega na Printera v malkoto ekran4e ili tam kakvoto e pishe tova:
    [Paper Jam 2]
    Check inside
    sled tova se maha i izliza tova:PC print Pendins
    i taka teq dvete neshta se reduvat.I nali probvah da izpe4atam pak dali 6e se opravi(nz ot kyv zor ) i tva izdade nqkakvyv stranen zvuk nali zvuka na pe4ateneto ama nekvo super bavno.Ta vaprosa mi e kade da proverq za toq list 6toto mahah tam kutiikata kadeto sa listata gledah,gledah ama nishto nqmashe. Ako nqkoi moje da mi pomogne shte sym mu mnogo blagodarna!
    P.S. Ne znam dali e v pravilniq razdel
    ем ако е в гаранция занеси го от там дето си го купил и те щи го опраят ако е възможно пък ако му е изтекла гаранцията го занеси на някав техник

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Shtom ti pishe teq nesha na ekrancheto znachi nqkade se e "zakleshtil" list.
    Obryshtash printera ot zadnata strana i tam ima edno koeto trqbva da se otvarq.Otvarqsh go i tam trqbva da sa listata koito pravqt tova na printera.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LGPz
    1.ГРЕШЕН РАЗДЕЛ - трябваше да е в раздел "Любов"
    2.Няма надежда ... никога повече няма да можеш да принтваш.е*** си му майката...
    Много си прост бе бате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си