- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- DaLi sUm oTvOrEnA???
Zna4i vse o6te ne sam pravila s*x no priqtelqt mi mi e vkarval 4 prusta no edin sled drug...ta se 4udeeh dali ima vuzmojnost da sum otvorena???![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
priqtelqt ti nqma li si pi6ka !? da ne bi da ne moje da go vdigne ot teb 4esto li se kype6 miri6e6 li![]()
![]()
dali si otvorena ili ne zavisi ot tva kolko dylgi sa mu noktite xaxaxax....
a ami samo ti si znae6 we dete
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
abe mila...kak shte te otvori s prust...kolkoto i da sa mu dulgi prustite pak nqma da moje...za taq rabota sa iska pishka...taka che ne si misli che si...shte vidish katy ti go vkara purviq put i sama shte razberesh che ne si...
Taka shte razberesh nai dobreПървоначално написано от malka__ligla
Ne mislq che moje da te e otforil s pryst.. shtoto prysta ne e dostatachno debel.. a himena se raztqga.. i ne mislq che moje da se e skysal..
еми кат си се прибрала във вас и ако на прашките,боксерките и тн... е имало краф значи си!,ако е няяло дественаси !Първоначално написано от [!
![]()
abe macka,nqma na4in da te otvorqt s prast![]()
If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...
Не си.
Но виж ако ги беше вкарал и 4-те наведнъж...![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Напълно възможно ...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
to i az misla 4e ne moi ama si4ki maina nalivat 4e sum i se nerva...misi na si4ki !
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Ela 4e te ebeme ke te otvorime kato kofi4ka ot mleko![]()
kak 6 se razpapq himena be? ti buta6 li?Първоначално написано от Nadelina
Mного малко вероятно е да е разкъсал ципата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ne si otvorena....da e pronikval penis ???nE NaLI..TOGAZ ne zadaavai tupi vaprosii vee![]()
![]()
![]()