.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Re: Моля някое момиче да ми даде съвет :)

Цитирай Първоначално написано от rKk
    Моята история е такава че се влюбих в едно момиче без да го познавам.Разменяли сме си само снимки.Колкото и пъти да съм мислил да се запозная с нея винаги ме е било срам.Тя скоро ми каза като я видя непременно да се запозная с нея.И на другата вечер я видях и се запознахме , но от тогава чувствата ми се засилиха още повече и не минава вечер без да мисля за нея .Имам и даже и телефонния номер. Не знам какво да правя , до сега не съм изпадал в такова положение , а и проблема е че съм много срамежлив.Като се запознах с нея постоянно треперех.Ако можете дайте ми някакав съвет. Ще съм ви много благодарен
    Няа от какво да се притесняваш когато си на кеф и не ти пука сичко е ок и дори да згафиш нещо ше ти се струва забавно

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Срама вече не е на мода...вземай се в ръце и направи тай първа крачка..

Щом я харесваш действай ...... преодолей срама си и я покани да излезете (какво толкова). Помисли ли какво ще изпуснеш, ако не предпиемеш нищо.
    Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nqma ni6to po milo ot tva mom4eto da se pritesnqva nz prosto tova naistina nai qsno izdava 4uvstvata pokazva 4e q misli6 za prekrasna i neveroqtna i samoto i prisustvie te smu6tava spored men tova e nai dobroto priznanie koeto edno mom4e moje da napravi na momi4e. i spored men e po dobre da i se obadi6 ne da i pra6ta6 sms...nqkak si po li4no e nz ti si re6ava6 uspeh
    Ех да беха повечето мацки като теб...
    По темата...пич, веднагически и се обади и уреди да се видите и на четири очи и признаваш всичко...пък "каквото сабя покаже...и честта майко юнашка"
    Успех!
    "You can't have everything.Where would you put it?"

Голям фен
    Спокойно,не си единствения,който като се притеснява му треперят ръцете,и аз съм така Иначе се отпусни,пиши и смс,или по-добре й се обади и я покани на кафе и си поговорете,признай и,че я харесваш,защото ако излизате много време и не правите нищо може и да започне да има само приятелски чувства към теб,а това е голяма грешка!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ti kfo 4aka6 da doide da ti se obqsni li budi po smel malko tui onui 6te te e sram purvite 5-10 min dokato se usyznae6 posle vnimaai kfi gluposti rysi6

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А бе аз бях на подобно дередже.Запознах се с едно момиче на един РД на френд почнах доста да се интерсувам от нея.Но бях малко по решителен от теб смис звънях и но проблема беше че го карах само на приятелство.Но накрая забележи след цели два месеца и признах какво чувствам първо получих един шамар за това че не съм си казал по рано и съм я мъчил два месеца а после най-прекрасната целувка през живота ми и от три години с всеки изминал ден я обичам все повече и повече.Такаче мога само да ти кажа преодолей страха и можеби всичко ще се нареди
    cool mnou me zaradva aaaa kak sa radvam za vas :P

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    davai, tq nama ti se razsardi e q haaresva6.nai mn se izkefi mnoo
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    пич това е момиче,а ние сме хора и си говорим,срещаме се и т.н. бъде малко по-смел,не ами с по-голямо самочувствие и все пак не прекалявай.

Obadi i se i si ugovorete sre6ta. Ako 4ak tolkova se stresira6 pii 1 bira predi sre6tata na men obiknoveno mi pomaga da se otpusna
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

Guest
    off//ама нали нямаш нищо против,че не сме момичета.

ma tee vinagi ako te e sram kfo..shte chakash mackite da te tarsqt??Mi chakai si..shte mine mn vreme, moga da se obzaloja.. i bebetoo e prava, ne moje prosto ei taka da se vlubish..prosto si malku po lubopiten..nishtu drugo

Град
    sf-to
    emi obadi i se az li4no haresvam sramejlivi mom4eta, no tova e do momi4eto
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обади й се и я покани да излезете.

Emi opitai se da ne se sramuva6 4ak tolkova mnogo.Kakto ti kazaha i drugite predlagai i da izlizate 4esto.Taka pone malko pomalko pritesnenieto ti n6te ponamalee.I kogato re6i6 otidi i govori s neq.Aide uspeh!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми пишете си, пращай и закачливи смс-чета, флиртувай с нея Просто трябва да надмогнеш срамежливостта си, трябва да и покажеш, че имаш интерес към нея и следи как се държи с теб, за да разбереш дали и тя те харесва Успех и бъди уверен
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Първо трябва да охладиш малко страстите.Щом имаш такива силни чувства ,тя със сигурност вече знае,че я харесваш.Ще се прави на недостъпна.Не я притискай,не настоявай.Изчакай малко,и после ей така изненадващо я покани да излезете,след още извесно време направи следващата крачка,пиши и смс-и,бъди мил,но не натрапвай чувствата си и не изпълнявай всеки нейн каприз Хубавите неща стават бавно,а и щом се поопознаете малко ,срамът ти ще изчезне

Guest
    Останалите ти дадоха отговора,а аз само ще ти дам няколко съвета как да я впечатлиш.Поинтересувай се от хобитата й извънкласни занимания и др. ,но да знаеш,че като ти каже се постарай да запомниш това,което ти казва щото ще стане много нелофко,ако някой ден те пита за любимия си цвят и др.на пържата среща се постарай да изглеждаш добре,подари й роза или я почерпи не6то......се6та6 се.Като говорите я гледай в о4ите,защото това е знак за искреност и бъди естествен и уверен това е вси4ко.УСПЕХ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си