- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля някое момиче да ми даде съвет :)
Няа от какво да се притесняваш когато си на кеф и не ти пука сичко е ок и дори да згафиш нещо ше ти се струва забавноПървоначално написано от rKk
![]()
Срама вече не е на мода...вземай се в ръце и направи тай първа крачка..
Щом я харесваш действай ...... преодолей срама си и я покани да излезете (какво толкова). Помисли ли какво ще изпуснеш, ако не предпиемеш нищо.
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
Ех да беха повечето мацки като теб...Първоначално написано от Анонимко
По темата...пич, веднагически и се обади и уреди да се видите и на четири очи и признаваш всичко...пък "каквото сабя покаже...и честта майко юнашка"
Успех!
"You can't have everything.Where would you put it?"
Спокойно,не си единствения,който като се притеснява му треперят ръцете,и аз съм такаИначе се отпусни,пиши и смс,или по-добре й се обади и я покани на кафе и си поговорете,признай и,че я харесваш,защото ако излизате много време и не правите нищо може и да започне да има само приятелски чувства към теб,а това е голяма грешка!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ti kfo 4aka6 da doide da ti se obqsni li budi po smel malko tui onui 6te te e sram purvite 5-10 min dokato se usyznae6 posle vnimaai kfi gluposti rysi6
cool mnou me zaradva aaaa kak sa radvam za vas :PПървоначално написано от Анонимко
davai, tq nama ti se razsardi e q haaresva6.nai mn se izkefi mnoo
Първоначално написано от ™G-Baby™
пич това е момиче,а ние сме хора и си говорим,срещаме се и т.н. бъде малко по-смел,не ами с по-голямо самочувствие и все пак не прекалявай.
Obadi i se i si ugovorete sre6ta. Ako 4ak tolkova se stresira6 pii 1 bira predi sre6tata na men obiknoveno mi pomaga da se otpusna![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
off//ама нали нямаш нищо против,че не сме момичета.![]()
ma tee vinagi ako te e sram kfo..shte chakash mackite da te tarsqt??Mi chakai si..shte mine mn vreme, moga da se obzaloja.. i bebetoo e prava, ne moje prosto ei taka da se vlubish..prosto si malku po lubopiten..nishtu drugo![]()
emi obadi i seaz li4no haresvam sramejlivi mom4eta, no tova e do momi4eto
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Emi opitai se da ne se sramuva6 4ak tolkova mnogo.Kakto ti kazaha i drugite predlagai i da izlizate 4esto.Taka pone malko pomalko pritesnenieto ti n6te ponamalee.I kogato re6i6 otidi i govori s neq.Aide uspeh!!!![]()
Еми пишете си, пращай и закачливи смс-чета, флиртувай с неяПросто трябва да надмогнеш срамежливостта си, трябва да и покажеш, че имаш интерес към нея и следи как се държи с теб, за да разбереш дали и тя те харесва
Успех и бъди уверен
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първо трябва да охладиш малко страстите.Щом имаш такива силни чувства ,тя със сигурност вече знае,че я харесваш.Ще се прави на недостъпна.Не я притискай,не настоявай.Изчакай малко,и после ей така изненадващо я покани да излезете,след още извесно време направи следващата крачка,пиши и смс-и,бъди мил,но не натрапвай чувствата си и не изпълнявай всеки нейн капризХубавите неща стават бавно,а и щом се поопознаете малко ,срамът ти ще изчезне
Останалите ти дадоха отговора,а аз само ще ти дам няколко съвета как да я впечатлиш.Поинтересувай се от хобитата й извънкласни занимания и др. ,но да знаеш,че като ти каже се постарай да запомниш това,което ти казва щото ще стане много нелофко,ако някой ден те пита за любимия си цвят и др.на пържата среща се постарай да изглеждаш добре,подари й роза или я почерпи не6то......се6та6 се.Като говорите я гледай в о4ите,защото това е знак за искреност и бъди естествен и уверен това е вси4ко.УСПЕХ!![]()