.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Не,не много си зле.
    Гледаи сега,хубаво чети.Първо,момичето не е длъжно да се запознава с теб.Искало е да се запознае с друг.Второ,като толкова ти е било зор,защо не взе ти да я заговориш?Баси олигофрена...Трето,защо си мислиш,че като си "фешън" всички ти се свалят?Прсото момичето си пада по такива момчета.Четвърто,айде комплексите да ги забравиш.Гейска чантичка...ти сигурен ли си?А и да е била,нещо пречи ли ти?
    И сега като обобщение:
    Вземи поработи върху излъчването си,защото ако гледаш като насран питбул,и баба Яга няма да иска да се запознаете.Ако имаш ниска хигиена или лошо излъчване няма нищо да стане!Дрехите не са важни,стига да не се обличаш като турбо селянин от Илиянци.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Всеки човек си има вкус.. След кат тя си е паднала по фешъна нищо не моеш да напрайш.. Намери си друго момиче

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    1.Може да не се е запознала с теб поради много причини,не е задължително да се е запознала с другото момче,само защото той се облича модерно.
    2.Не е нужно да я обиждаш,това че не се е запознала с теб не я прави "проста тъпа овца" ! Не си прави изводи за хората преди да ги опознаеш!
    3.Не всички момичета си "падаме" по "слабоумни фешъни" ! Не ни слагай под един знаменатал ! Не всички сме еднакви ! Аз дори им се дразня на такъв вид хора !
    4.Може да те "игнорират" поради други причина и тва най-вероятно е държанието ти,така като гледам по поста ти ! А и тва,че едно момиче е предпочело да се запознае с друго момче,а не с теб, не означава,че те игнорират.
    А и не е нужно да пускаш тема,само защото няква си не се е запознала с теб.Ако всички правехме така,този форум на какво щеше да заприлича ?!
    Аре със здраве ... !

мацка мн си права

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Mi naprai se i ti feshun be batka ko ti pre4i

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Може би просто не си попадал на момичета, които са за теб..

Аз и доста други определено не сме фенове на така наречените "фешънчета".
    Просто си отвори очите и за другите момичетата, не само за по-нахаканите и т.н.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

ХахХхахаххХАхахахаххаХХХХ АХАхаххаХАХАхаххаХХАХАх
    Сподели как започна разговора момичето
    Едва ли ще е с "Много си фешан, мой! Мн ма радваш " ?
    Ти отиди при нея, заговори я. ЦЯЛ ЖИВОТ ЧАКАЛ ...
    Turn the key
    turn the volume up to loud
    Roll right
    roll every window down
    Let the whole block know what this is about

Град
    pLaZmA wOrLd

Re: Защо с фешъните се запознават?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи едно гадже не се запозна с мен, хем бях по-близо до нея, а с тъпия фешън-гей, който седеше зад мен. Как може да е толкова проста тая тъпа овца? Как може момичетата да си падат все по слабоумни фешъни? Писна ми вече, само защото не се нося по модата, т.е. като всички да трябва да търпя игнорацията.
    tva e modata cvetnata bluzka s krust4eto 4ernite golemi o4ila i qkata pri4eska :P i az sum fe6un i si jiveq jivota a kato se napiem nemam raven na densinga-malko se poolqh

Мега фен Аватара на koalka
    Фешъните, както ти ги наричаш може и някои от тях да са слабоумни, както може да са слабоумни и хора от друга група.Ако са слабоумни-това е заради самия човек, а не заради това какъв е.

zashtoto se e zapoznala s drug i ve4e e prosta tapa ovca... a oniq feshyn i toi typ poneje predstavi si momi4eto eoti6lo da se zapoznae s nego ... mai si li4i koi e typiq v slu4aq a

Повече от фен
    и аз това се чудя...

Град
    РЮАР
    Стани и ти фаш1н

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    обиждай я,щото се е запознала с другия..

ааааа джелъси..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Аз,аз ще се запозная с теееб!!

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    ха...еми ако приличаш на някво лайно нормално че с фешана ще се запознае...аз като видя фешън як иии .... няма с някъф обикновен да се запозная я....фешаните над всичко...
    ивинявай че ще ти го каже обичам да съм директен исчетох всичките ти 8 мнения и съм на мнение че се едно исключително тъпо, просто и ограничено момиче и моля без хапливи забележки относно стилът музика който предпочитам просто реших че трябва да ти кажа това което мисля не си мсили че съм против фиешанчиетата (всъщност съм против но се правя на толерантен) ако изявиш желание да ми отговориш ми пиши на лична няма смисъл да осираме темата с безмисленни спорове

сега по темата ами брато така си е доста момичета са си прости и предпочитат така наречените фиешанчета но не им се впечатлявай като си испатят ще им дойде акъла у главата само да не е прекалено късно (а междодругото за това че ще им дойде акъла в главата не се отнасяза всички за някой се отнася израза простото си е просто и просто ще си остане)
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ми направи нещо и теб да те забележат мама му стара. А и ти к'во чакаш някоя мацка да се запознае с теб, да не е длъжна? Ти си тоя които трябва да го направи!
    ♥ ♥ ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Ми направи нещо и теб да те забележат мама му стара. А и ти к'во чакаш някоя мацка да се запознае с теб, да не е длъжна? Ти си тоя които трябва да го направи!
    самоче тук вече възникват няколко въпроса защо трябва човек да промяня по какъвто и да е начин външният си вид? Защо винаги момчето е едвали не длъжно да направи първата крачка така да се каже нали уж имало равенство между половете има когато върбата роди круши
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    София
    а и вие момичетата неможете ли да вземете малко инициативата нито сте сакати нито дай боже

Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    самоче тук вече възникват няколко въпроса защо трябва човек да промяня по какъвто и да е начин външният си вид? Защо винаги момчето е едвали не длъжно да направи първата крачка така да се каже нали уж имало равенство между половете има когато върбата роди круши
    Аз не казвам, че трябва да променя нещо във външният си вид. Човек бива забелязан и по държание, по маниери,начин на говорене.
    ♥ ♥ ♥

Град
    София
    Аз не казвам, че трябва да променя нещо във външният си вид. Човек бива забелязан и по държание, по маниери,начин на говорене.
    мамаму стара ако ми обясниш защо аджеба човек трябва да си промяня примерно държанието маниерите или начина на говорене за да се хареса на някоя си там пикла (с извинение) ще съм ти много благодарен нали всички момичета (да казах всички) казвате че момчето трябва да е такова каквото е а това е пълната противоположност двете неща са несъвместими те са обратно пропорционални неможе хем да е такъв какъвто е и в същото време да си променя държанието или начинът на обличане за да се хареса на някое момиче

може би и тя е фешънка

Град
    Here
    мамаму стара ако ми обясниш защо аджеба човек трябва да си промяня примерно държанието маниерите или начина на говорене за да се хареса на някоя си там пикла (с извинение) ще съм ти много благодарен нали всички момичета (да казах всички) казвате че момчето трябва да е такова каквото е а това е пълната противоположност двете неща са несъвместими те са обратно пропорционални неможе хем да е такъв какъвто е и в същото време да си променя държанието или начинът на обличане за да се хареса на някое момиче
    Я ми кажи муцка, ти ако си хареcaш някоя мома, ама страшно много( но тя не ти обръща внимание) ти няма ли да направиш нещо по въпроса? Не казвам да се променяш за нея,просто ей така да те забележе?
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ти п1к как реши,че не се е запознала с тебе само щото не си феш1н..може да не си и харесал
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    София
    Споко, след като е била тъпа, закво ти е да се запознава с теб?

Град
    София
    Я ми кажи муцка, ти ако си хареcaш някоя мома, ама страшно много( но тя не ти обръща внимание) ти няма ли да направиш нещо по въпроса? Не казвам да се променяш за нея,просто ей така да те забележе?
    никога за която и да е колкото и да я обичам дори и да не ми обръща внимание няма да направя абсолютно нищо или ще ме хареса такъв какъвто съм или да се маха

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    1.Може да не се е запознала с теб поради много причини,не е задължително да се е запознала с другото момче,само защото той се облича модерно.
    2.Не е нужно да я обиждаш,това че не се е запознала с теб не я прави "проста тъпа овца" ! Не си прави изводи за хората преди да ги опознаеш!
    3.Не всички момичета си "падаме" по "слабоумни фешъни" ! Не ни слагай под един знаменатал ! Не всички сме еднакви ! Аз дори им се дразня на такъв вид хора !
    4.Може да те "игнорират" поради други причина и тва най-вероятно е държанието ти,така като гледам по поста ти ! А и тва,че едно момиче е предпочело да се запознае с друго момче,а не с теб, не означава,че те игнорират.
    А и не е нужно да пускаш тема,само защото няква си не се е запознала с теб.Ако всички правехме така,този форум на какво щеше да заприлича ?!
    Аре със здраве ... !
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си