- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо с фешъните се запознават?
Не,не много си зле.
Гледаи сега,хубаво чети.Първо,момичето не е длъжно да се запознава с теб.Искало е да се запознае с друг.Второ,като толкова ти е било зор,защо не взе ти да я заговориш?Баси олигофрена...Трето,защо си мислиш,че като си "фешън" всички ти се свалят?Прсото момичето си пада по такива момчета.Четвърто,айде комплексите да ги забравиш.Гейска чантичка...ти сигурен ли си?А и да е била,нещо пречи ли ти?
И сега като обобщение:
Вземи поработи върху излъчването си,защото ако гледаш като насран питбул,и баба Яга няма да иска да се запознаете.Ако имаш ниска хигиена или лошо излъчване няма нищо да стане!Дрехите не са важни,стига да не се обличаш като турбо селянин от Илиянци.
Всеки човек си има вкус.. След кат тя си е паднала по фешъна нищо не моеш да напрайш.. Намери си друго момиче![]()
Mi naprai se i ti feshun be batka ko ti pre4i![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
ХахХхахаххХАхахахаххаХХХХ АХАхаххаХАХАхаххаХХАХАх
Сподели как започна разговора момичето![]()
Едва ли ще е с "Много си фешан, мой! Мн ма радваш" ?
Ти отиди при нея, заговори я. ЦЯЛ ЖИВОТ ЧАКАЛ ...
Turn the key
turn the volume up to loud
Roll right
roll every window down
Let the whole block know what this is about
tva e modata cvetnata bluzka s krust4eto 4ernite golemi o4ila i qkata pri4eska :P i az sum fe6un i si jiveq jivota a kato se napiem nemam raven na densinga-malko se poolqhПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Фешъните, както ти ги наричаш може и някои от тях да са слабоумни, както може да са слабоумни и хора от друга група.Ако са слабоумни-това е заради самия човек, а не заради това какъв е.![]()
zashtoto se e zapoznala s drug i ve4e e prosta tapa ovca... a oniq feshyn i toi typ poneje predstavi si momi4eto eoti6lo da se zapoznae s nego ... mai si li4i koi e typiq v slu4aq a
и аз това се чудя...
обиждай я,щото се е запознала с другия..
ааааа джелъси..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ивинявай че ще ти го каже обичам да съм директен исчетох всичките ти 8 мнения и съм на мнение че се едно исключително тъпо, просто и ограничено момиче и моля без хапливи забележки относно стилът музика който предпочитам просто реших че трябва да ти кажа това което мисля не си мсили че съм против фиешанчиетата (всъщност съм против но се правя на толерантен) ако изявиш желание да ми отговориш ми пиши на лична няма смисъл да осираме темата с безмисленни споровеПървоначално написано от bybit0o0
сега по темата ами брато така си е доста момичета са си прости и предпочитат така наречените фиешанчета но не им се впечатлявай като си испатят ще им дойде акъла у главата само да не е прекалено късно (а междодругото за това че ще им дойде акъла в главата не се отнасяза всички за някой се отнася израза простото си е просто и просто ще си остане)
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ми направи нещо и теб да те забележат мама му стара. А и ти к'во чакаш някоя мацка да се запознае с теб, да не е длъжна? Ти си тоя които трябва да го направи!![]()
♥ ♥ ♥
самоче тук вече възникват няколко въпроса защо трябва човек да промяня по какъвто и да е начин външният си вид? Защо винаги момчето е едвали не длъжно да направи първата крачка така да се каже нали уж имало равенство между половете има когато върбата роди крушиПървоначално написано от Vikitooo
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
а и вие момичетата неможете ли да вземете малко инициативата нито сте сакати нито дай боже
Аз не казвам, че трябва да променя нещо във външният си вид. Човек бива забелязан и по държание, по маниери,начин на говорене.Първоначално написано от ivakavlad
♥ ♥ ♥
мамаму стара ако ми обясниш защо аджеба човек трябва да си промяня примерно държанието маниерите или начина на говорене за да се хареса на някоя си там пикла (с извинение) ще съм ти много благодарен нали всички момичета (да казах всички) казвате че момчето трябва да е такова каквото е а това е пълната противоположност двете неща са несъвместими те са обратно пропорционални неможе хем да е такъв какъвто е и в същото време да си променя държанието или начинът на обличане за да се хареса на някое момичеПървоначално написано от Vikitooo
Я ми кажи муцка, ти ако си хареcaш някоя мома, ама страшно много( но тя не ти обръща внимание) ти няма ли да направиш нещо по въпроса? Не казвам да се променяш за нея,просто ей така да те забележе?Първоначално написано от ivakavlad
♥ ♥ ♥
Ти п1к как реши,че не се е запознала с тебе само щото не си феш1н..може да не си и харесал![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Споко, след като е била тъпа, закво ти е да се запознава с теб?![]()
никога за която и да е колкото и да я обичам дори и да не ми обръща внимание няма да направя абсолютно нищо или ще ме хареса такъв какъвто съм или да се махаПървоначално написано от Vikitooo
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa