- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо с фешъните се запознават?
Значи едно гадже не се запозна с мен, хем бях по-близо до нея, а с тъпия фешън-гей, който седеше зад мен. Как може да е толкова проста тая тъпа овца? Как може момичетата да си падат все по слабоумни фешъни? Писна ми вече, само защото не се нося по модата, т.е. като всички да трябва да търпя игнорацията.
kvo ti puka be, tq e bila tupa i ne si zaslujava da se drazni6 za tova
1.Може да не се е запознала с теб поради много причини,не е задължително да се е запознала с другото момче,само защото той се облича модерно.
2.Не е нужно да я обиждаш,това че не се е запознала с теб не я прави "проста тъпа овца" ! Не си прави изводи за хората преди да ги опознаеш!
3.Не всички момичета си "падаме" по "слабоумни фешъни" ! Не ни слагай под един знаменатал ! Не всички сме еднакви ! Аз дори им се дразня на такъв вид хора !
4.Може да те "игнорират" поради други причина и тва най-вероятно е държанието ти,така като гледам по поста ти ! А и тва,че едно момиче е предпочело да се запознае с друго момче,а не с теб, не означава,че те игнорират.
А и не е нужно да пускаш тема,само защото няква си не се е запознала с теб.Ако всички правехме така,този форум на какво щеше да заприлича ?!
Аре със здраве ... !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Факта,че се е запознала "фешъна" не те ли радва?-Би трябвало.
С това си отношение доказва,че е материалистка->не трябва да се занимаваш с нея,защото очевидно не си такъв.
Не се ядосвай!
sexa_na_kompleksa
А така.
Абе, какво си водите заключения, че някой като е моден и има пари?!?!
Някои футболисти са 'фешън'.
Някои, които слушат електронно са 'фешъни'.
Дори има чалгари, които са 'фешъни'.
А тези, които са модели (примерно) имат пари и се обличат модерно, това не ги прави 'фешъни'.
Вие за 'фешън' приемате всичко що има бритон на криво....... с олям нос.... както и да е...
Какво държание, като ние и двамата просто седяхме и мълчахме?
О, да много хубав - със свински ушички и с женска чантичка. Направо...Първоначално написано от thefreak
ми, да се беше усмихнал поне, да има с какво да й привлечеш вниманието. то...сърдитко петко, празна му торбата.
Абсолютно нормално е момичето да се запознае с него!
Какво точно разбираш под фешън!?
Ти смотано ли ходиш облечен!?
Погрижи си за външният си вид!
Но НЕ прекалявай,тогава игноре за теб няма да има.
Пък няма нищо лошо и ти да се запознаваш.
Light The Universe
Ами кво да се усмихвам, и той не беше усмихнат, даже гледаше злобно все едно някой му е изял закуската. Плюс това беше със женска чантичка. Една такава черна, и си я носеше на лакатя!
Завист.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Напълно !Първоначално написано от cherinka
Към автора - аре забрави я тая вече, кво ти пука за нея ? Ще имаш и други възможности за запознанства ! Тая да не е последната жена, бе ?
Ма той не беше с мен бе. Ние се явявахме за записване за изпит, бе.Първоначално написано от thefreak
Значи, нямам нищо против 'фешъна', но на мен ако ми се случи това нещо, което на теб и съм на твое място, бих си рекла "Деба смотания пич, путката губи, ще я наебе и ще я остай".. естествено.. това може и да не бъде вярно, НО поне така ми ОЛЕКВА, че са избрали друга пред мен.
А и също бих се замислила с какво оная мацка е повече от мен.. и така.. ама пича ако е някъв дето не ми отговаря на критериите.. изобщо нищо няма и да си помислям.. ама иначе ако ме фане яд, че е избрал другата - тогава вече ще почна да се замислям сери0зно..
emi..qvno ne te e xaresalaapak i ti ot kade znae6 4e e xaresala dr mo4e zaradi drexite aaaaa
![]()
![]()
![]()
Е нали първо се вижда външния вид? Тя откъде ще му знае характера, като не го познава? Абе, отивам на "Витошка" да си купя фешън дрехи и ще си направя руси кичури.Първоначално написано от beb4ety
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Уби ме ! И кво ще промениш с тва ? Характера ти ще ти остане същия ! Това е по-важно,а не с кви парцалки си се навлякъл ! Красотата е само преходна ... Оф,не знам вече какво да кажа !
Пък и тва с русите кичури -![]()
E ти какво си мислиш?!Че всички момичета ще ти скачат?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе
Защо трябва да преценяваме хората по това как се обличат и така нататъка. Откаде знаеш,какво е харесала в другото момче?!? Може просто да не си бил нейн тип или поради един куп други причини да е предпочела другото момче пред теб.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Момичетата ще започнат да ти обръщат внимание когато спреш да ги мразиш.
Оправи си характера.
:} FaSHioN mom4encata sa uJAsno sladkiiiii {}{}{}{} Mene spr me kefqt .... e te znam tebe k1v si ... ama 6tom si IGNORE amiiii stani fashion.... ne e nujno da si geY be... te ne sa geyove.......
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
emi pravish si izvodite za neq..a puk i moje nego da si e haresala pove4e
...
Абе кфо ти пука на тебе?!?Умрял ли си за едно запознанство с някква си?!?Като толкова искаш да се запознават и с тебе,че вземи се вкарай в модата бре..