Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
Ми направи нещо и теб да те забележат мама му стара. А и ти к'во чакаш някоя мацка да се запознае с теб, да не е длъжна? Ти си тоя които трябва да го направи!
самоче тук вече възникват няколко въпроса защо трябва човек да промяня по какъвто и да е начин външният си вид? Защо винаги момчето е едвали не длъжно да направи първата крачка така да се каже нали уж имало равенство между половете има когато върбата роди круши
Аз не казвам, че трябва да променя нещо във външният си вид. Човек бива забелязан и по държание, по маниери,начин на говорене.
мамаму стара ако ми обясниш защо аджеба човек трябва да си промяня примерно държанието маниерите или начина на говорене за да се хареса на някоя си там пикла (с извинение) ще съм ти много благодарен нали всички момичета (да казах всички) казвате че момчето трябва да е такова каквото е а това е пълната противоположност двете неща са несъвместими те са обратно пропорционални неможе хем да е такъв какъвто е и в същото време да си променя държанието или начинът на обличане за да се хареса на някое момиче