- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Porednata tapa tema
Ако приятелката ти знае какви чувства имаш към това момче и въпреки това иска да ти го вземе ..... не ти е никаква приятелка. А ти защо така мислиш, че това момче ще се влюби в приятелката ти? Не мисля, че си егоистка, но не мисля и че си права да не го запознаеш с приятелката си. Какво ще правиш, ако нещата между вас подръгнат ..... пак ли няма да ги запознаеш? А относно приятелката ти какво е това детско поведение да ти се разсърди, защото не искаш да я запознаеш с момчето, което харесваш ..... и тя да почне да рзправя, че си била егоистка![]()
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
abe 6to taka reagirate,kvo lo6o ima 4e iska da se zapoznae s mom4eto?![]()
mi az imam samo 2 priqtelki ( s mom4etata se razbiram mn po-dobre)
no vinagi poznavam mom4etata,koito haresvat,s koito hodqt i t.n dori s gajdeto na ednata,tai kato mi e mn dobur priqtel o6te predi da tragne s neq,i sega mn 4esto si izlizame dvamata na kafe,nasam natam i tq znae i nqma ni6to protiv,i toi vaob6te ne e moi tip i nito az nqkoga bih si pomislia da pravq ne6to s nego,za6toto ne moga da pri4inq takova ne6to na priqtelkata si,nito toi bi poiskal ot men ne6to po-ve4e ot priqtelstvo,za6toto mn q obi4a,no tova ne ni pre4i da se vijdame.
Priqtelkite mi sa6to vinagi parvi vijdat mom4eto,ot koeto se interesuvam,dori mn pati gi vzimam i s nas kato izlizame,i sa mn krasivi,no nikoga ne sum si mislela,4e toi 6te se vlubi v tqh il ne6to takova![]()
6tom e s men ne vijdam kak moje da se pritesnqvam to4no ot nai-dobrite si priqtelki pak i im imam palno doverie,4e dori i da gi haresvat,nikoga ne biha si pozvolili da budat s nego ili dori da se opitat!
Nz kakva priqtelka ti e 6tom ne i vqrva6 i se strahuva6 da q zapoznae6 s nego...nz i v tova mom4e mai ne si mn sigurna,6tom kazva6 4e 6et vlubi v neq![]()
a i da ti kaja ima6 mn nisko samo4uvstvie!![]()
Ми,найстина звучи малко егоистично.Не си уверена в себе си и за това не искаш да ги запознаваш.Аз не виждам лошо,че приятелката ти е искала да се запознае с момчето,което харесваш и го познаваш.Само да не започне да флиртува с него,че тогава си е е*** майката![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
nqkoi dr 6a si dade li mnenieto![]()
Първоначално написано от Ice_Queen_
Съгласна !![]()