- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Nosite li prusteni na sredniq si prust?
Tazi godina bqh aboturient i mi podariha zlaten prusten,koito do skoro noseh na sredniq si prust, zashtoto edinstveno tam stoeshe stabilno. no 2 moi poznati mi kazaha 4e ne epreporu4itelno prusten da se nosi na sredniq prust zashtoto se zaklu4va lubovta i tova vredi na obvurzvaneto i kato cqlo ima negativno vliqnie vurhu 4oveka??? imate li info po tozi vupros
Аз пък съм чувала, че ако новиш пръстен ан средния си пръст майка ти ще умре, ма тва мене ако питаш за простотии. А аз иначе ако ше нося пръстен то ше го нося на безимния, щото на средния и на останалите пръсти не ми е удобно!
където го виждаш да седи най-добре -там слгай.После ако нещо стане ,знай че това е последната причина поради която се е случило ; D
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
аз вече 3 години си нося пръстен и на средния пръст и всичко е ок,така,че ако питаш мен не вярвай на подобни неща,измислици са![]()
Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.
Аз не нося пръстен на средния пръст защото и аз нещо такова съм чувала а и не ми е удобно![]()
Всичко което се случва на Земята е написано на Небето
Попринцип не нося,но,ако ми е удобно там,нищо не пречи (: ...т'ва са измислици,поне според мен.
Аз имам доста пръстени по ръцете си.. съответно и на средния![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Слагай там, където стои най-добре и най ти харесва.. и не се води по такива бабини деветини..
Ми аз не нося на средния,щото не ми е подобно.А ти не вярвай в подобни глупости-пълни измишльотина са![]()
Носи го на този пръст ,на който ти е най-удобно![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Носи си спокойно пръстена на който пръст искаш. Само внимавай като сядаш на маса, да не седнеш на ръба, че няма да се ожениш...
мен пък онзи ден ми казаха ,че пръстен се слага на средния пръст само на умрелите..ма аз не вярвам и си нося!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
...пък на мен ми казаха, че ако пристъпя първо с левият крак като излизам от къщи, значи ше ми порасне пъпка на гъ*а, която ше стане голяяяям цирей, от който ще текне гной, аз ще се подхлъзна, ще падна и ще си счупя главата, която вярва на такива простотии.
Първоначално написано от machoka
![]()
...в съновника на баба пише, че ако първо си обуеш левия крак, ще ти върви през деня... и аз като бях по-малка все така се обувах (макар че ми беше мн неудобно, ама на! за да ми върви....)
пък аз за средния пръст съм чувала др работи...![]()
а до авторката: ако носиш пръстен на безименен пръст - няма да се омъжиш![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ааа, мръснице, говори ми, говори мииииПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
а съновника на баба ти искам да го поздравя с песента-поздрав 'кибрита ми има 52 клечки'![]()
хаха сега е момента да се възползваш от кабелната телевизия и да повъртиш малко каналите...![]()
ти може да си правиш майтап със съновника на баба ми, обаче мн хора му вярват... включително и тя...
то остави, че тя е възрастна, ами имам и приятелки дето още като видят черна котка се въртят не знам си колко пъти, заобикалят, връщат се... през шахти не минават и то било лош късмет...
уж 'бабини девитини' пък... има такива дето и са фанатизирани на тая тема![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
.. балами винаги ще има, пиле![]()
както и еротични канали![]()
Ихааааа, а какво ще стане, ако нося пръстен на средния пръст и съм щастливо влюбена 2 години вече /пръстена го нося от повече от 4 години/
Иначе и аз това съм го чувала, а за ръба на масата има едно по-готино и то е, че ако седнеш на ръба, ще се ожениш за циганинТака ми казваше майка ми като бях малка
![]()
Пффф глупости... аз нося много пръстени и естствено и на средните имам
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
az sum F I nosia prysteni na sredniq si pryst... takiva prostotii 4uvam za pryf pat!