.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Целувка

Guest

Целувка

Значи на 15 години съм.Темата не е ебавка и досега не съм се целувам.Харесвам едно момиче с което може да излезне нещо ще одим на кафе само двамата.Незнам как да се целувам да не осера нещата Някой може ли да ми даде савет примерно с език как се целува.Сигурно ще ме помислите за загобеняк но както и да е

Град
    Свищов
    Хъх, това с приказки не става... Просто тръгни бавничко към устните и когато се слеят почни да гониш нейния език или лекичко го масажирай... Импровизирай!
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Banned
    Цитирай Първоначално написано от fNatiC
    тръгни бавничко към устните и когато се слеят почни да гониш нейния език или лекичко го масажирай... Импровизирай!
    gledai samo da ne i izvadi6 slivicite \/

Uspex s momi4eto i s celuvkite s ezik :P
    LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!

Пъхаш си езика в нея и въртиш .. кое му е сложното .. що всеки тука пита някфи пълни простотии ...

WE'LL SCAR YOUR MIND!

Guest
    хахаха ти тъп ли си бе.. забиваш я, тя ти се кефи.. разбира, че не можеш да се целуваш.. и кво, ще скъсате така ли ?! Джъст дон'т гив ъ фак

Guest
    И какво трябва да я целуна и после да си пуснем езици и после к'во да правя?

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от plah4eto_
    Цитирай Първоначално написано от fNatiC
    тръгни бавничко към устните и когато се слеят почни да гониш нейния език или лекичко го масажирай... Импровизирай!
    gledai samo da ne i izvadi6 slivicite \/
    Сестра ми винаги се оплакваше от приятеля си (който вече й е мъж), че имал много дълъг език и понякога било мн гадно като се целували хахаха )) Той може си пипне върна на носа с език
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Guest
    ee ai kajete sled kato se celunem i si pysnem ezici ko da pravq

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Въртиш ти казах ...

добиваш ли известна представа?

WE'LL SCAR YOUR MIND!

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Имаше една специална тема един съфорумец беше пуснал три клипчета... за Целувките специално... и там има сякакви работи... къде да си сложиш ръцете..., % хора какви целувки предпочитат... абе сякви такива работи... Поразрови се малко може да ги намериш.. много са готини клипчета... и са направени спеиално за хората като тебе

Град
    Terra incognita!
    Здравей!Няма от какво да се притесняваш!Всичко става спонтанно!Недей да се напрягаш излишно,иначе си губи ефекта!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Over the hills and far away
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...EB%F3%E2%EA%E0

ето това е темичката предполагам

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от MaNNiE
    Въртиш ти казах ...

добиваш ли известна представа?
    що има само жени ? Или тая втората е с мъж?

МикиТо0о0
    Guest

Re: Целувка

mn e gadno i az ne moga daite nqk1v savet be hora !!!HELLP!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [/b]

Guest

Цитирай Първоначално написано от МикиТо0о0
    mn e gadno i az ne moga daite nqk1v savet be hora !!!HELLP!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [/b]

Ами умението да се целуваш е като вроден рефлекс. Попринцип наприятелките , който не мога им изнасям една дълга лекция , която аз съматане разбирам , но има едно нещо което е безспорна истина. Целувката е като да си ближете езиците ,но не изплезени като на кучета , а един вид да гоните и въртите

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Споко не е толкова страшно...аз първата....че и следващите 10-тина докато му фана цаката бях индианец....и все пак ти препоръчвам да е на някое осамотено място първия път
    И все пак може аз да съм куцуза Действай да знаеш че квото и да стане няма да те зареже

Град
    sofiq
    kato dode momenta ste razberesh 4e vsastnost zbaesh kak da q celunesh.stiskam palci

Град
    blaa

spored mene purvata celuvka e neshto mnogo gotino taka che gledai da izberesh podhodqshtiq moment i momicheto da te haresa (: :P
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми вкарваш си езика в устата й и масажираш нейния. Малееее помня кат учих едно момче на 15(а аз съм 2 год по малка от него) да са целува с език. Щеше да ме удуши !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    Имаше една специална тема един съфорумец беше пуснал три клипчета... за Целувките специално... и там има сякакви работи... къде да си сложиш ръцете..., % хора какви целувки предпочитат... абе сякви такива работи... Поразрови се малко може да ги намериш.. много са готини клипчета... и са направени спеиално за хората като тебе
    EH TO DA BE6E SAMO 1 TEMA ZA TEQ CELUVKI!NE E TRUDNO IMPROVIZIRAI!USPEH S MOMI4ETO

Guest
    mi i az iskam da i pitam ne6to ama ne za celuvki i takiva raboti ami za love i koito iska da mi pomogne da mi pi6e na skype mladenov73 (az sam momi4e ama polzvam skypa na na6te) na 14god sum

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Значи на 15 години съм.Темата не е ебавка и досега не съм се целувам.Харесвам едно момиче с което може да излезне нещо ще одим на кафе само двамата.Незнам как да се целувам да не осера нещата Някой може ли да ми даде савет примерно с език как се целува.Сигурно ще ме помислите за загобеняк но както и да е
    според мен ако не си се целувал преди е по-добре да започнеш с обикновена целувка по устните , а не веднага с език защот според мен шанса да се оплетеш при обикновена целувка е много по-малък! Но все пак това е мое мнение!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си