- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да му кажа
здр на вси4ки знам 4е не е моя работа но се отнася до моя брат разбрах 4е жена му,коята е като моя сестра му изневерява.Какво да правя неискам брат ми да е боклука в цялата история да замъл4а или да му кажа........трудно ми е но невиждам друг изход,аз давам живота си за него все пак ми е брат,но нестава тая да го прави на боклук.моля помогнете ми.КАК ДА ПОСТЪПЯ И КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ ВИЯ АКО СТЕ В МОЕТО ПОЛОЖЕНИЕ
Сложна работа...!Кофти е ,эащото жена му ти е приятелка.Но пък,както се каэва :Кръв на вода не става!Според мен е по-добре да му кажеш,колкото и да ти е трудно.Брат ти е,виждаш как го правят на глупак ....кажи му го.Ако бях в твоето положение,бих му каэала.
[size=7][b][u]fosse cos
Първо говори с приятелката на брат ти.Кажи й да му каже, защото е много подло така да го лъже.А ако продължи-ти му кажи.Вярно, че това си е между тях и не трябва да му се бъркаш, но аз лично не бих издържала да гледам как лъжат брат ми.
Еми аз на твое място бих му казала.Ако приятеля ми ми изневеряваше,бих искала да знам,а не да седя в неведение.Седни и поговори с него.Опипай първо почвата.Питай го как седят нещата между тях,всичко ли е ОК и после му кажи - абе така и така ... имам подозрения,че те лъже ... Но се опитай колкото се можеш да смекчиш нещата някак си.Не знам .... Не съм изпадала в такава ситуация ...
![]()
Успех !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
az na tvoe mqsto bih mu kazala,mn e gadno da vijda6 kak nqkoe momi4e(makar i tvoq priqtelka)pravi brat ti na bokluk.obmisli situaciqta,no vse pak e po-dobre da mu kaje6.USPEH![]()
If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...
аз също имам брат и ако така постъпват с него бих му казала![]()
Бих се опитала да поговоря нея. Но ако това няма успех, не бих се поколебала да му кажа.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Наистина ще е по-добре,ако първо поговориш със "любимата" му. Кажи и,че знаеш какво става и че ако тя не му каже ти ще го направиш. И не се колебай много,побързай преди да е станало прекалено късно!
аз бих му казала, защото по този начин заблуждаваш и брат ти и неговата любима...щом му изневерява значи се разиграва с него ... едва ли би искала това за брат ти
но преди това говори и с двамата по-деликатно
успех
![]()
kaji 1 vo na jena mu, i ako tq ne mu kaje sama, po dobre ti mu kaji. za6toto kvoto i da e verno 4e ne si struva da mu razbiva6 semeistvoto no kakto e tragnalo...ako sega ne se opravqt ne6tata to rano ili kanso 6et se razbie ....... i samo.....
Първоначално написано от ™G-Baby™
awe az nqqm brat imam sestra ama ako taka napravqtt s neqq hora ubivam.......kazvai mu vednaga nqq kvo da se 4udi66 a onaqq djofra vednaga da i tegli66 edna maina tq za kva sa ima xaxaxaxa digni i edin stra6en skandal napravi q za dve stotinki az taka bih napravila na tvoe mqsto