.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

SlAdUrChEtO_stz
    Guest

Moderated:Нужно ли е да правим секс?

zdraveite na vsi4ki,znam 4e mn pati e zasqgana tazi tema,no az prosto iskam savet.s priqtelq mi hodim ot 8 meseca,no vse o6te ne sma spala s nego(o6te ne sam go pravila,toi znae tova).ve4e nqkolko pati me e pital koga 6te go pravim ,no az vse mu otkazvam.na 19 sam.mislq 4e toi me obi4a,za6toto ako be6e samo zaradi sexa dosega da me e ostavil,no ne moje li d ame ostavi kogato si dodie vremeto vsi4ko prosto 6te stane,nujno li e da me pritiska i da mi kazva 4e ne sme v detskata gradina, a sme na 19 god(toi go e pravil)???

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Град
    Sliven
    Eeeee hora ne razbrahte li 4e za da se pravi sex trqbva da se pochuvstvash gotova-ti tr da go poiskash

По принцип сексът е едно нормално продължение на любовта. Но той се прави, само когато и двамата сте готови и го желаете. Ако ти все още не се чувстваш сигурна, не го прави. Ако той наистина те обича ще приеме решението ти и няма да те притиска.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това, че ходите от известно време нищо не значи! ние ходихме 18 месеца преди да го направим и бяхме на по 21. сега ние и двамата не го бяхме правили преди това. А той е правил секс. От опит знам, че ако не си правил се държи лесно. Ако обаче си правил-повече от 10 дни е мъка. За това..........

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Може би това трябва да го обсъдиш с него. Ние няма как да ти помогнем, само някой може да се опита да ти наложи своето мнение и виждане. Вие сте заедно 8 месеца, не трябва да има бариери в общуването ви.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Moderated:Нужно ли е да правим секс?

Цитирай Първоначално написано от SlAdUrChEtO_stz
    zdraveite na vsi4ki,znam 4e mn pati e zasqgana tazi tema,no az prosto iskam savet.s priqtelq mi hodim ot 8 meseca,no vse o6te ne sma spala s nego(o6te ne sam go pravila,toi znae tova).ve4e nqkolko pati me e pital koga 6te go pravim ,no az vse mu ......
    Е пусни му е... какво толкова ?
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Човекът е доста търпелив, щом те е чакал 8 месеца, а преди това е практикувал и сте на 19! Наиситна има чувства към теб, но явно ти нямаш след като не можеш да му се отдадеш... И аз правих секс осем месеца след началото на връзката ни, но ако зависеше от мен щеше да е поне 1-2 месеца по-рано, а и бяхме на 16- и той беше девствен, което е от голямо значение. Примерно както е било при Кремчето, момчето и без това не е знаело какво е усещането. Но ти щом се дърпаш още, явно нямаш чувства към него и не му вярваш достатъчно. Не го правете още, изчакай да се почувстваш готова, въпреки че не знам кога би станало това. За 8 месеца би трябвало да са паднали бариерите м/у вас...

Супер фен
    Град
    Венера
    Уххх... защо просто не си поговорите и не му го кажеш на него... ако те разбере- прекрасно... ако не.. всеки сам си вади изводите.

П.П. Чест ти прави, че не си се хвърлила на първия срещнат, а още чакаш да станеш готова. Язък само, ако приятелят ти ти втълпи чувство за вина.

П.П.2. Отдаването .. не е свързано с чувства, а само и единствено с психична нагласа. Ако тя все още няма такава, това по никакъв начин не значи, че не го обича или че няма чувства!

Guest

Re: Moderated:Нужно ли е да правим секс?

Цитирай Първоначално написано от SlAdUrChEtO_stz
    zdraveite na vsi4ki,znam 4e mn pati e zasqgana tazi tema,no az prosto iskam savet.s priqtelq mi hodim ot 8 meseca,no vse o6te ne sma spala s nego(o6te ne sam go pravila,toi znae tova).ve4e nqkolko pati me e pital koga 6te go pravim ,no az vse mu otkazvam.na 19 sam.mislq 4e toi me obi4a,za6toto ako be6e samo zaradi sexa dosega da me e ostavil,no ne moje li d ame ostavi kogato si dodie vremeto vsi4ko prosto 6te stane,nujno li e da me pritiska i da mi kazva 4e ne sme v detskata gradina, a sme na 19 god(toi go e pravil)???

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    тоя твоя или наистина много те оби4а, или е пълен нещастник, дето друга не може да си намери... 8 месеца!!!!
    бих 4акал най много 8 дни
    (слава Богу, Любовта на Живота ми ми се нахвърли да ми прави свирка още на втората среща и се из4укахме на 7-мия ден... заедно сме ве4е 8 години )

aszi
    Guest
    e sa 4akai da se pensionira6 ne 6to da barza6 na 19 si kfoo 4aka6

Град
    София
    ми направете го кво му мислиш

trqbvashe da go zarejish zaredi tova s detskata gradina toi kvo golqm mush li e ve4e shtom sme pravili sex zna4i sme golemi hora predpoalgam 4e tpoi e po malak ot tebe shtoto tova e mislene na nqkoi 14-15 godishen
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

После да не ревеш, че ти е изневерил!

В един момент ще му писне от чикии и ще си го потърси другаде...внимавай...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Това, че ходите от известно време нищо не значи! ние ходихме 18 месеца преди да го направим и бяхме на по 21. сега ние и двамата не го бяхме правили преди това. А той е правил секс. От опит знам, че ако не си правил се държи лесно. Ако обаче си правил-повече от 10 дни е мъка. За това..........
    оф, няма тема, в която да не си го казала.. верно, че трябва да се гордееш с тва, няма лошо, ама прекаляваш.. едва ли има човек, който да посещава форума и да не знае кога и как си го направила с девствения ти приятел еди колко си месеца преди да навършите 21

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като не ви харесва и ви дразни-не четете. По-лесно от това няма просто!

Сексът върви ръка за ръка с любовта. Дори и да няма вкарване на пенис във вагина, пак има секс - страстни целувки, петинг...ако една двойка не прави това, за каква любов става въпрос?

Друг е въпросът, че сексът се прави с желание. Ти явно нямаш такова. А щом е така, замисли се - защо си с него?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Сексът върви ръка за ръка с любовта. Дори и да няма вкарване на пенис във вагина, пак има секс - страстни целувки, петинг...ако една двойка не прави това, за каква любов става въпрос?

Друг е въпросът, че сексът се прави с желание. Ти явно нямаш такова. А щом е така, замисли се - защо си с него?
    Ti da ne mislish 4e sexa e grabnaka na edna vrazka?

Сексът е много важно нещо за съществуването на всеки човек. Важен е буквално колкото въздуха, водата и храната. Не е най-важен, но е важен колкото куп неща в една връзка.

Град
    Sliven
    Сексът е много важно нещо за съществуването на всеки човек. Важен е буквално колкото въздуха, водата и храната. Не е най-важен, но е важен колкото куп неща в една връзка.
    Ti taka beshe napisal 4e edva li ne shtom ne pravi sex ne i tr priqtel.Da si imash fr ne zna4i 4e tr damo da se 4ukate

Първо се научи да не се изказваш като малките деца - 'fr', а после говори за връзки. Разбира се, че гаджето не е само за чукане, но това е важно нещо. И съм жена.

Град
    Sliven
    Първо се научи да не се изказваш като малките деца - 'fr', а после говори за връзки. Разбира се, че гаджето не е само за чукане, но това е важно нещо. И съм жена.
    Kak shte pisha az si reshavam.A ti shtom mislish 4e sexa ti e nujen kato vazduh i voda ne mi se misli shto za chovek si i po kolko pati go pravish...

Не го мисля, всъщност това ми го е казвал лекар. Какъв човек съм? Всъщност съм чувствен човек. Но точно това ме прави толкова сексуална.

Град
    Sliven
    Не го мисля, всъщност това ми го е казвал лекар. Какъв човек съм? Всъщност съм чувствен човек. Но точно това ме прави толкова сексуална.
    Dobre kakvoto iskash si pravi vse pak vseki e razlichen i ima pravo na izbor...shtom si izbrala da pravish sex za da ne umresh tvoi problem.

Осъзнаваш ли колко се излагаш с това си мнение?

Град
    Sliven
    Осъзнаваш ли колко се излагаш с това си мнение?
    Ako ti trqbva sex kakto vazduha tova zna4i 4e trqbva da ne stavash ot legloto ne mislish li?I ne me obijdai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си