.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    sofiq

nali ne moje da sum bremenna?

с приятеля ми правихме секс.бе6е с презерватив.и не сам сиг дали тои свар6и,бе6е ми за прав пут,и сега ми закаснява с 2 дена..може ли да сум бременна?правих си тест 12 дни след акта и тои бе6е отрицателен,но дали не е било мн рано за да покайе,плс пи6ете
    kogato edin 4ovek iska da napravi ne6to vinagi ima na4in,a kogato ne iska-pri4ina

мила,вобще не се притеснявай все пак и на мен ми е закаснявало понякога но не съм бременна.А ако те е страх и се съмняваш отиди на лекар .Стискам ти палци да не си бременна

Град
    sofiq
    pls pi6ete,
    kogato edin 4ovek iska da napravi ne6to vinagi ima na4in,a kogato ne iska-pri4ina

ligletoOo
    Guest
    ей на, пишем..само че ако ти разбрах нещо от писаното

май не си бременна щом и тест си правила ...

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    пффф има над 193812093809231283912 такива теми,но айде от мен да мине-Не не си бременна и е нормално да ти закъснява...доста често след 1вия акт на момичетата цикъла им се променя и моя се промени след 1вия ми път-започна да идва с 2-3 дена по късно от преди така че споко,ама др път гледайте да използвате нещо....

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Град
    sofiq
    ama to be6e s prezervativ,izpolzvahme

Спокойно, и ти не си бременна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Ne si bremenna, spokoino. MOje da ti zakysnqva ot kup dr neshta- stres, dieti, natovarvane, promqna na vremeto. A i to sled pyrviq pyt obiknoveto zakysnqva. Kysmet

ne ne moje spoko

Немога да разбера защо по-голямата част от нежния пол когато стане такова нещо се притесняват бил е с презерватив ако не е бил скъсан няма проблем пак и + тва си си направила тест след 12 дена а на момичетата(жени) до 21 години цикала им е нередовен когато минат 21 се нормализира а и теста за бременност отчита 48 часа след половия акт а ти за 12 дена говориш просто се паникиосваш напразно стегни се малко.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Нямаш никакви основания за притеснение.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guzlqk
    Guest
    E pa tuka samo bremenni, az vi kazvam ke rajdate prase. LQLQLQ NO6TEN KUPON MAINA MACKI BIRA KURVI, QKO QKO, YEAH MNO BET KE EBEME SI4KOTO TUKA YEAH UH YEAH!

~Guzlqk4life

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си