- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nali ne moje da sum bremenna?
с приятеля ми правихме секс.бе6е с презерватив.и не сам сиг дали тои свар6и,бе6е ми за прав пут,и сега ми закаснява с 2 дена..може ли да сум бременна?правих си тест 12 дни след акта и тои бе6е отрицателен,но дали не е било мн рано за да покайе,плс пи6ете
kogato edin 4ovek iska da napravi ne6to vinagi ima na4in,a kogato ne iska-pri4ina
мила,вобще не се притеснявай все пак и на мен ми е закаснявало понякога но не съм бременна.А ако те е страх и се съмняваш отиди на лекар.Стискам ти палци да не си бременна
pls pi6ete,
kogato edin 4ovek iska da napravi ne6to vinagi ima na4in,a kogato ne iska-pri4ina
ей на, пишем..само че ако ти разбрах нещо от писаното![]()
май не си бременна щом и тест си правила ...![]()
пффф има над 193812093809231283912 такива теми,но айде от мен да мине-Не не си бременна и е нормално да ти закъснява...доста често след 1вия акт на момичетата цикъла им се променя и моя се промени след 1вия ми път-започна да идва с 2-3 дена по късно от преди така че споко,ама др път гледайте да използвате нещо....
ama to be6e s prezervativ,izpolzvahme
Спокойно, и ти не си бременна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne si bremenna, spokoino. MOje da ti zakysnqva ot kup dr neshta- stres, dieti, natovarvane, promqna na vremeto. A i to sled pyrviq pyt obiknoveto zakysnqva. Kysmet![]()
ne ne moje spoko![]()
![]()
Немога да разбера защо по-голямата част от нежния пол когато стане такова нещо се притесняват бил е с презерватив ако не е бил скъсан няма проблем пак и + тва си си направила тест след 12 дена а на момичетата(жени) до 21 години цикала им е нередовен когато минат 21 се нормализира а и теста за бременност отчита 48 часа след половия акт а ти за 12 дена говориш просто се паникиосваш напразно стегни се малко.
Нямаш никакви основания за притеснение.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
E pa tuka samo bremenni, az vi kazvam ke rajdate prase. LQLQLQ NO6TEN KUPON MAINA MACKI BIRA KURVI, QKO QKO, YEAH MNO BET KE EBEME SI4KOTO TUKA YEAH UH YEAH!
~Guzlqk4life