.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: SE k750i + USB

Guest

SE k750i + USB

как мога като направя снимка със Сони к750 и като включа ЮСБто в компа да прехвърла снимката в компа (понеже тогава във папката за снимките дава че няма нищо)

здрасти и аз имам сони ериксон К750i и в началото ,да не кажа че чак след 3 месеца ,разбрах как става номера... ще ти го дам стъпка по стъпка.тъй:
    menu->file manager->pictures->Camera pictures->снимката която желаеш->more->manage files move to phone
    след това вече като си включиш ЮСБто ще си го намериш
    късмет
    за музиката е по-сложно да се ориентираш,но браво ако си успял/а =D> =D> =D>
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

но за да не правиш винаги така дейставаи по тоз начин :
    отваряш си тва за камерата,дето ще снимаш.след това settings-> най-накрая на колонката има едно save to на него натискаш Phone memoryи това е всичко обаче ако ти е на бългаски менюто нз ,но ще се ориентираш ,сигурна съм!
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Guest
    благодаря ти

няма защо! ако имаш проблем с музиката ми кажи.не е лесно да го откриеш {особено за тъпи хора кат мен }

Голям фен
    И аз съм с същия телефон (макар че скоро имам намерение да го сменят) ... та няма нищо сложно просто тряава да си записвате снимките и музиката във Memory Stick , защото връзката от телефон към компютър през ЮСБ свързва именно карта памет със компътър и дава възможност за контрол над нея. Така че ако поставите снимките автоматично да се записват в картата с памер ще имате по-лесен достъп до тях

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

пффф много сложно го обясни,но сванах! \/ ми като сложа в мемори стика то ми дава ,че ги няма.според баща ми- телефонен "специалист" трябвало да си купя четец за карти тоя направо ме разби.за тва се сетих за този начин
    не си сменяй телефона.този е най-готин {изключваме нокиа Н93 май беше}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си