.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Тя си замина..

Та, нека започна накратко отначало..срещнахме се съвсем случайно и излязохме и тръгнахме (като в приказка ) и сме заедно вече 1 месец и 10 дена. Никога не съм бил толкова щастлив, както с нея. Не съм си и представял, че може да съществува такова момиче като нея, просто защото супер много си допаднахме един на друг. Аз се влюбих в нея вече, тя във мен и всичко е повече от перфектно. Обаче, тя е от друг град, който е доста далеч от моя и си ходи там само за лятото (не цялото) ами за месец и нещо. Тя си замина вчера и просто не мога да си представя живота без нея, толкова много я обичам. Тя ме покани на гости в нейния град и аз ще отида, но по нататък. Няма проблем между мен и нея и досега никога не сме се карали (за месец и 10 дена всеки ден излизане нито 1 път не сме се карали- чак сега се замислих ). Въпроса е, как да издържа толкова време ? Как да не й досаждам, макар и да й звъня в деня 1-2 пъти да я чуя кво прави ? Гледам да се мотая цял ден с приятели, на тренировки съм също, но останалото време като се сетя искам да й се обадя, да я чуя кво прави (тя едва ли ще има против, но просто не искам тей да стане все едно съм зависим от нея [макар, че съм но нека не го разбира ]

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Тя си замина..

Фани са на лятна работа.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    a vas6tnost ti ot kade si

Град
    sofia
    haha mi sega ko 6te pravim????// Mi lwsno bre mom4e 6te vidi6 dali samo nea obi4a6 i dali ne preuveli4ava6 prosto si dai za cel da vidi6 dali sko drugo momi4e e okolo teb 6te izdarji6 na naprejenieto
    Tu es un r

Супер фен
    Братле,напълно те разбирам.
    Ся лято-екскурзийки ,морета ,села .......ала бала.Няма как.
    И "нащу семейстфо" е поставено пред такъв проблем ,на който решението е да стискаш зъбки и да търпиш.
    Но представи си след това колко сладко е като се видите....ммм...а и според мен е добре да има някакви такива "паузи" , за да не си омръзнете и за да изпитате наистина любовта си и нейната сила

(не съм се и надявала ,че мога да бъда толкова изчерпателна )

Guest
    Благодаря Ви много на всички Дадохте ми увереност да не й досаждам, а и наистина малка пауза ще е добре, въпреки, че не се нуждаехме от такава

fillis - няма да се нахвърля на никой момиче, дори и да ми предложи да я ***, просто искам да знам, че и тя така ще направи..не бях сигурен в някой действия

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Е, айде ся, веднъж дневно да я чуеш - добре, ама два пъти - ...

Отново ще кажа че за любовта граници няма.Нали не е заминала завинаги?Тогава няма проблем.Ако наистина я обичаш , ще я изчакаш да се прибере.А и нали по някое време ще отидеш при нея , ще сте заедно.Това е най - важното.А и едва ли й досаждаш...все пак сте на километри разстояние и тя иска да те чуе , не си само ти

Цитирай Първоначално написано от BebeTooOoo
    Отново ще кажа че за любовта граници няма.Нали не е заминала завинаги?Тогава няма проблем.Ако наистина я обичаш , ще я изчакаш да се прибере.А и нали по някое време ще отидеш при нея , ще сте заедно.Това е най - важното.А и едва ли й досаждаш...все пак сте на километри разстояние и тя иска да те чуе , не си само ти
    дам така е

Guest
    Благодаря ви отново пак

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Е ти пък се излагаш. Ся да не и звъниш всяка вечер?? Остей момичето малко да диша,едно лято кфо толкова.Вярно привързал си се,ама...ако я обичаш силно ще преодолееш времето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си