Та, нека започна накратко отначало..срещнахме се съвсем случайно и излязохме и тръгнахме (като в приказка ) и сме заедно вече 1 месец и 10 дена. Никога не съм бил толкова щастлив, както с нея. Не съм си и представял, че може да съществува такова момиче като нея, просто защото супер много си допаднахме един на друг. Аз се влюбих в нея вече, тя във мен и всичко е повече от перфектно. Обаче, тя е от друг град, който е доста далеч от моя и си ходи там само за лятото (не цялото) ами за месец и нещо. Тя си замина вчера и просто не мога да си представя живота без нея, толкова много я обичам. Тя ме покани на гости в нейния град и аз ще отида, но по нататък. Няма проблем между мен и нея и досега никога не сме се карали (за месец и 10 дена всеки ден излизане нито 1 път не сме се карали- чак сега се замислих ). Въпроса е, как да издържа толкова време ? Как да не й досаждам, макар и да й звъня в деня 1-2 пъти да я чуя кво прави ? Гледам да се мотая цял ден с приятели, на тренировки съм също, но останалото време като се сетя искам да й се обадя, да я чуя кво прави (тя едва ли ще има против, но просто не искам тей да стане все едно съм зависим от нея [макар, че съм но нека не го разбира ]