Първо, не вярвай на всеки който се тупа в гърдите че е плейбой. "Колекционерите" са наистина рядко срещани.
Тъкмо преди минути бях на гости на близък приятел. Показа ми снимки на 2 момичета с които е спал тази седмица. Всяка от двете си имат по един сериозен приятел, с който имат дълга връзка от години. Този мой приятел е "колекционер" както го наричаш. Нова седмица - нови трофеи.
Сигурно и аз също попадам в тази категория. Всеки ден прекарвам част от времето си да заговарям нови момичета, вземам телефони, или направо ... други хубави неща. И се забавлявам с това.
Не виждам нищо лошо в "колекционирането". Аз съм мъж и всеки мъж има вроден стремеж за повече и повече женски тела. Докато се "учех" на тази игра допускам че съм оставил много разплакани девойки, но целта ми оправдава средствата. Вече не разбивам женски сърца, грижа ме е за всяко едно от момичетата с които спя, и се радвам когато и те са щастливи от мимолетните ни сексуални афери.
Всъщност, не "колекционерите" разбиват сърцата ви, а всички други момчета които са толкова объркани, че не знаят какво правят.