.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Трябва ли да се комплексирам

Здравейте.Имам проблем и той е следния заеквам.Заеквам мнгоо рядко но пак е претиснително.Трябва ли да се комплексирам от това

Мега фен
    Град
    София
    Много тъп въпрос!Щом не си раэвила комплекс,недей и да го правиш.Няма нищо притеснително!Човешко е,не е болка эа умиране!Щом си пуснала темата в раэдел Любов предполагам се притесняваш дали околните представители на противополжният пол биха те харесали...?Естествено,спор д мен това не би спряло някого да бъде с теб...има много по-важни неща.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Колкото повече мислиш за това, толкова повече започваш да заекваш. Тъй че - да не ти пука - щом е рядко, не го мисли.

Няма защо да се комплексираш.Това не е болка за умиране ! Аз имам един приятел,който заеква,но на него това не му пречи,даже изобщо не му пука.Съветвам те и теб така да се държиш - да не ти пука.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    Дати кажа не ми е пука ама като изляза с някое момиче и като почна да заеквам ми става някво тъпо.Вие ако не сте заекващи неможете да го разберете

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дати кажа не ми е пука ама като изляза с някое момиче и като почна да заеквам ми става някво тъпо.Вие ако не сте заекващи неможете да го разберете
    Е,да,но поне се опитваме.На мен лично не би ми било проблем,ако вочека до мен има такъв "проблем".Това не е от значение ! Има много по-важни неща ! Ако момичето е харесало характера ти,ще бъде с теб дори и да заекваш,но ако е харесала в теб само външния вид,това може и да се окаже проблем,но пък в този случай не си заслужава да бъдеш с нея Така че няма от какво да се притесняваш.Но ако за теб това е толкова важно,защо не отидеш на логопет ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Е,да,но поне се опитваме.На мен лично не би ми било проблем,ако [b]вочека [/b]до мен има такъв "проблем".Това не е от значение ! Има много по-важни неща ! Ако момичето е харесало характера ти,ще бъде с теб дори и да заекваш,но ако е харесала в теб само външния вид,това може и да се окаже проблем,но пък в този случай не си заслужава да бъдеш с нея Така че няма от какво да се притесняваш.Но ако за теб това е толкова важно,защо не отидеш на логопет ?
    Вочека или човека?
    ЛогопеТ или логопеД?

Мега фен
    Град
    София
    Колкото повече мислиш за това, толкова повече започваш да заекваш. Тъй че - да не ти пука - щом е рядко, не го мисли.
    И това е така.Не се вманиячавай.
    [size=7][b][u]fosse cos

Е,да,но поне се опитваме.На мен лично не би ми било проблем,ако [b]вочека [/b]до мен има такъв "проблем".Това не е от значение ! Има много по-важни неща ! Ако момичето е харесало характера ти,ще бъде с теб дори и да заекваш,но ако е харесала в теб само външния вид,това може и да се окаже проблем,но пък в този случай не си заслужава да бъдеш с нея Така че няма от какво да се притесняваш.Но ако за теб това е толкова важно,защо не отидеш на логопет ?
    Вочека или човека?
    ЛогопеТ или логопеД?
    Оф,имам две правописни грешки и кво ?! Голяма работа ! Все пак в тази тема не обсъждаме моята грамотност,а проблема на човека.Аре ако обичаш не флуди !

Guest
    Твърде голям съм за логопед на 16 години съм а може би не съм нз.Просто исках съвет от някое момиче как стоят нещата не съм някой грозник.Момичетата ми са казвали,че съм мнгоо сладък но аз пак да си попитам.Благодаря на всички който писаха помогнахте ми =D>

Твърде голям съм за логопед на 16 години съм а може би не съм нз.Просто исках съвет от някое момиче как стоят нещата не съм някой грозник.Момичетата ми са казвали,че съм мнгоо сладък но аз пак да си попитам.Благодаря на всички който писаха помогнахте ми =D>
    Не знам дали си твърде голям.Посъветвай се със специалист. Радвам се,че сме помогнали.
    Успех !

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че не трябва да се комплексираш. Наистина, както казаха по-горе-това е човешко, не си единствения, а и не се забелязва.

Супер фен
    Щом настояваш.....

Guest
    Вочека или човека?
    ЛогопеТ или логопеД?
    Оф,имам две правописни грешки и кво ?! Голяма работа ! Все пак в тази тема не обсъждаме моята грамотност,а проблема на човека.Аре ако обичаш не флуди !
    Какво ти става?

И ние да ти кажем дали да се комплексираш.Естествено,че не...ама
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Щом настояваш.....

~MoNiTo~
    Guest
    Според мен няма нищо лошо в това да заекваш, даже в някои случаи ми допада много и е супер сладко! Няма смисъл да се комплексираш, напротив, щом са ти казвали че си сладък, явно няма причина за притеснения!
    Аз познавам един човек (т.е не се познаваме..абе сложно е) който заеква и съм забелязала че на никой не му е проблем! Дори момичетата го заглеждат и няма никфи комплекси, притеснения и прочите! Така че споко (са остава и да се окажеш същия човек и става веселото )

Имах жесток говорен проблем. В някои моменти не можех да кажа нито една дума и имах адски комплекси.

С придобиването на увереност изчезна. Сега говоря абсолютно безпроблемно, силно, плътно и обожавам гласа си когато разговарям с момичета.

Не се занимавай с логопеди и лечения (те само ще те комплексират допълнително), вместо това спри да мислиш за това като за проблем, въобще не мисли че го имаш, натрупай самочувствие и ще изчезне.

Успех пич

Guest
    Мерси много пак

Град
    София - или града на МечТиТе
    Имам познат ... той също заеква , но това не е пречка да ходи с най-хубавото момиче в квартала ... )
    Господи ... Научи ме да не искам непостижимото ... И да не плача за непоправимото ...

Цитирай Първоначално написано от Призрачна
    Имам познат ... той също заеква , но това не е пречка да ходи с най-хубавото момиче в квартала ... )
    И аз имам такъв познат! Та т'ва вобще не си е пречка и не трябва да те притеснява даже понякога е сладко

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    А ти изобщо знаеш ли какво е комплекс?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си