- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ама той не е модерен!
Никой не заслужава таква кучка като тебе заклеам се мноо си зле!!Дано темата е ебавка
ne e ebavka..6toto po4ti si4ki sa takia...
Във всяко училище се интригантства и клюкарства.Просто него са хванали на мушката.Ако наистина ти пука за него,няма какво да му мислиш.Някви селянчета,които му се подиграват ли ще ви спрат?!Да не говорим,че трябва един път да им се разкрещиш едно хубаво и ще видиш как ще млъкнат.Те само гледат как да принижават човека до земята.
![]()
омъжи се за него, па да видиме тогава фо ще говорят \/
![]()
съгласна съм напълноПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
косата му е рошава..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
6tom si4ko dr mu e ok-тогава кфо те ебе- променяаш го и тфа е. каа6 примерно мн 6ти отиа 1 емо при4еска и тфа е ве мила. ако и той даржи на тебе 6те послу6а
Da ti kaja mnenieto mi? Zamislq6 li se 4e moje bi ima xora koito kato te poglednat moje da kajat "ooo boje 6truknal i e kosum ot kosata-tova e tolkova yjasno ,tolkova e demode,lelele ne e isatina ako ob6tuvam s taq v y4ili6teto 6te me gledat na krivo,reputaciqta mi 6te ruxne" kak bi se po4uvstavla ot ne6to takova a? A da i o6te ne6to....GORKOTO MOM4E!!!! Edva li zaslujava da e s 4ovek kato teb,po dobre promeni vuzgledite si ina4e edva li skoro nqkoi 6te ti vurje draga vse 6te ima nqkoi 4iito migli nqma da te kefqt,na drug nqma da te kefqt noktite,i t.n i dokude 6te stigne6 taka...6te ti kaja - do planetata na tupite ovci s zadrusteno mnenie !yspex ti pojelavam da si nameri6 nqkoi da te turpi!
Леле, какво само се ядете един друг? Кой обича скандалджиите? По-добре пълен игнор отколкото такива емоции. Тъпо е така. Ще хабите нерви и какво - накрая става едно голямо нищо. Писна ми от скандалджии - в България малко са свестните.Първоначално написано от perkele
Да, наистина! Не, че вярвам в зодии, но казват, че огнените зодии са такива олигофрени - обичат да спорят и да налагат мнението си на другите. Сащо и Близнаците и Везните. Аз пък не понасям такива хора и ги отбягвам, също и тези, които прекалено много се оплакват или хвалят.Първоначално написано от Анонимко
Yyyyy тъпа 'фца . Друу не се сетих ся хъхъхъ инак мога да реда цяла вечер, ма то сутрин, та си *ало майката :> Кой вика ало ? Ми ненам ,то мамата си ГА е ебало![]()
За мацето ... 5 редовни в даскало !? Пиши ги бегали - т.е. извънземни ... кой остана нормален в тая държава бе изпростяла крава такава, ае у лево, има тучна тревица![]()
Първоначално написано от blqblq_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Taq tema o4evidno e ebavka no za jalost ima mn istinavsi4ki opluhte avtora pri polojenie 4e edno 80% ot vas se vodqt predimno ot vun6niq vid. zabelqzvate nai populqrnite mom4eta/ momi4eta kefite se na modernoto luskavoto tova koeto hva6ta pogleda. i ne vijdam za6to tolkova se vuzmu6tavate i taka opluvate. televiziqta spisaniqta opredelqt vkusa vseki iska da bude vijdan s dobre izglejda6t 4ovek do sebe si i tva e normalno i estestveno. sprqmo tova koeto si ti moje6 da si pozvoli6 da ima6 po visoki ili po niski iziskvaniq. ako si 100 kila i si visok 150sm ne moje da iska6 brad pitt da ti e gaje nali taka?! razbira se ne otri4am i li4niq vkus. za men "dobre izglejda6toto mom4e" ne e onzi tip s naglasena pri4eska i vpiti dunki modni o4ilca i teniska sus svete6t nadpis "sexy". edno normalno mom4e s razdurpana teniska s roshava kosa nabola brada i leko neglijarski vid e mn po sexy.no tova sa predpo4itaniq. dali se rukovodq ot tqh? mi da ako ne izpitva6 fizi4esko vle4enie kum daden 4ovek za kakva vruzka govorim? da du6evnoto e vajno no za da ima pulnocenna vruzka to trqbva da e su4etano s fizi4eskoto.
lele maiko...spored men tva izob6to ne trea da ti puka we nali se haresvate obi4ate se kvo ti e zor kva mu e kosata i dali e moderen...tva ne e nikakav minus...vij ako be6e tup ili nz si kyv da pusne6 taq tema ama tva e...prosto ako go obi4a6 6te go prieme6 takuv kakuvto e vsu6tnost!!!!!!!