- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kajete mi kak da go prevyzmogna?
zdraveite imam edin vypros i iskam da go spodelq i da mi kajete mnenieto si za tova. Slucheqt e sledniq: Hodih 2 godini s endo momche i nqkade predi mesec / dva se razdelihme. Nikoga ne sym bila ot onezi revlivi momichencer kadeto plachat za vsqko momche nito pyk nqkoga mi e pukalo za momche no tozi pyt stana taka che mi beshe adski trydno da go vyzpriema.Bih se razplakala ama nqmah sili i ne namirah smisal kato nqmashe da si go vyrna sys sylzi i s molene nito pak ako si bqh narqzala venite ..tova go bqh izkluchila za tova pyk bqh reshila da mu byda priqtelka i si misleh che taka s vremeto shte svikna da sym samo tova i nishty poveche i che shte go zabravq.Da ama ne! Az prodyljavam da mislq za nego vypreki che vodq napylno normalen jivot kato izlizam s drugi momcheta zabavlqvams e i taka natataka az vse pak mislq oshet za nego. Ponqkoga daje stavam ujasna kogato momche me celune i az se setq za bifshiq si.Onzi den edna fr-ka mi kaza che mn se haresfat i t.n. i me pita dali imam neshty protif tova i az estestvenno kazah che te sa svobodni i mogat da pravqt kakvoto si iskat i da ne se prietsnqva ot men i che shet se radvam da gi vidq shtaslivi. I da az shet se radavm ako sa shtaslivi samo da ne bqh razbrala che dogodina shet uchim s momcheto v edno daskalo i che shet go vijdam vseki den taka shte mi qdski trydno da go zabravq ... kakvo da pravq kak da zabravq tova prokleto momche . I az sym chovek i az iskam da sym shtasliva a ne samo edin da mi e f glavata malka sym oshet da se zadylbochavam taka...chak mi e typo che stava tolkova ligavo ..kajete kak moga da go zabravq ?
явно той е скъсал с теб...
превъзмогни егото си.
самоубеди се, че той не е най-страхотният мъж на света. че има много по-добри възможности от него!
а дори и да беше най-страхотният мъж на света, все тая. така или иначе ти няма да го имаш. изтрий всяка надежда. осъзнай, че животът ти би бил много по-вълнуващ ако продължиш напред...и най-накрая - продължи напред.
никога не се обръщай назад. абсолютно никога.
za nqkoi tova vreme e malky za drygi pak mnogo!! q se stqgai da ne bi toi da e edinstveniq na tazi planeta...mnogo drygi momicheta sa prevamogvali priqtelite si zashto i ti da ne mojesh!!!...malko shte e kofti zashtoto ste ostanali priqteli,no shte sviknesh!!!![]()
Първоначално написано от Анонимко
am qvno sym propusnala neshty ... ne toi me zarqza a az nego sichko beshe zashtoto bqh pylna glupachka i povqrvah na edna ogromna intriga na edin negov uj fr...a kolkoto do tova da stypq na zemata stypila sym zdravo za men toi ne e nai idealni ..naprotif az sym realist i znam che nqma idealni hora...a da prudlja ...da az prodyljava izlizam s dr momcheta zabavlqvame se no prosto ima takiva momenti v koito bifshiqt mi ne mi izliza ot mislite mislq che tova go spomenah ....nz zashto se poluchava taka ..
ше сфикнеш, яфно си го обичала щом си така, тряа да сфикнеш с мисълта, че вече немоеш го имаш и т.н. ... знам, че ш ти е трудно, особено щом ше учите ф едно даскало.. ама се пак - бъди пичхах, сеш се :P
~!1912!~
da ama vyprosa mi e kak ? kakvo da napravq za da go mahna ot glavata si ...shtoto ne sym bila tolkova ..i az nz kakva moje bi razligavena ....de da znam kak da go opredelq![]()
Да го забравиш не става толкова лесно както ти виждаш,ще има и други моменти, които ще ти напомнят за бившия ти,но трябва смело да се изправиш срещу тях и да ги преодолееш.Спомените остават,няма как.И след като си го обичала няма да го забравиш лесно.А и след като сте си останали приятели пак можете да излизате да се виждате..а това може пак да ви събере.Имам доста познати, които са бяха в твоето положение и сега пак са с бившите си и са щастливи.Но има и друго нещо-всеки ден, в който чакаш е ден, който няма да си върнеш обратно..Може да срещнеш друго момче,да изживееш същите неща, че и по-хубави даже..Замисли се добре!![]()
*** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***