.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

vqrvate li na polovinkite vi kogato sa dale4e

za tezi koito sa im dale4e gadjetata - vqrvate li im ???4e primerno rabotqt nqkade - na moreto , na brigada , v 4ujbina primerno za 3 4 5 meseca i ni6to nqma da pravqt ? pobarkvate li gi s vaprosi kato vi se obadqt ? ili se doverqvate ???

Моя работи в друго населено място и му имам доверие.Не се виждаме за по 2-3 седмици,но аз много държа на него и му вярвам ! Не го разпитвам много много,защото виждам,че не му е много приятно да говори за работата си,пък и като не сме се виждали толкова много време,като се видиме не можеме да се нарадваме един на друг и не говориме кой знай колко много Така е по-сладко - като не се виждаме много често,пък и така няма да си омръзнеме толкова бързо.
    А ако с твеото момче държите един на друг много, това няма да ви е проблем и така дори любовта ви може да стане по-силна. Не се притеснявай !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ние с мойто сме си от различни градове и се виждаме не много често,но му имам пълна вяра,както и той на мен

Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Ние с мойто сме си от различни градове и се виждаме не много честоно му имам пълна вяра,както и той на мен

хехехе и аз съм така

Ние не сме разделени, но дори и д бяхме, пак бих му имала доверие.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Имам му доверие..но нямам доверие на Съдбата Малко ми е кофти тая седмица,когато е далеч от мен и имам чувството,че хич не се сеща за мен..но от др страна все забравям навика му да не си взима джиесема с него.
    On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...

Град
    sofia
    mi ko da ti kaja saq moeto gadje e na more i dosta vreme nema da go vidq i az mn 4esto si zadavam vaprosa dali mi izneveravq ili ne dali me obi4a dali mu lipsvam abe qsmo mi e ko ti e.No 6tom ste zaedno i 6tom ti se obajda moje da mu varva6 ,no ako toi /tq ti e dal/a varmojnost o6te ot predi towa da se samnqva6 imai si edno na um!
    Tu es un r

Супер фен
    Да

Мега фен Аватара на koalka
    Ако не му вярвам, за къде сме...
    Ние не сме били толкова далече един от друг, но все пак и не толкова далече все пак е възможно да направи нещо, нищо не му пречи, но вярвам, че това няма се случи и му имам пълно доверие.

mda na segashniq mi mu imam cqloto doverie na sveta.. znam 4e ne bi napravil neshto s koeto da me narani ... sega sme razdeleni za 2 meseca poneje ne sum si vkushti .. no.. nadqvam se 4e vsi4ko shte e ok kato si doida

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си