.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Lenti4ka

Hybrid View

Guest

Lenti4ka

Vzeh si kola maska na jankar.6te q polzvam za krakata, no lenti4kata koqto e vutre e mnogo malka.Kogato svur6i s kakvo da q zamenq?

Град
    gr.Vidin
    BOje!Izob6to ne izpolzvai lenti4kite vatre.Iskai ot maika ti debela majka nosna karpa.Nanasq6 si kola maskata na kraka slaga6 karpata otgore razbirase v ediniq i agal za da moje6 da q izpolzva6 pak kato se zamarsi i raznasq6 kola maskata s prasti.Lenti4kite vatre ne sa hubavi probvala sam gi

Guest
    И аз ползвам такава кола (студена) ама няма вътре лентички...каква е тая с лентичките

Еми лентичките вътре са за многократна употреба (измиваш ги с топла вода) поне на моята това пише ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Еми лентичките вътре са за многократна употреба (измиваш ги с топла вода) поне на моята това пише ...
    Ее ква е тая яката кола нали е на Жанкар или Женкар Тай де..на нея пише Кара ама как тай ваща е с лентички Мойта е студена и струва 74 стотинки и вътре няма лентички..тея лентички колко бройки са а?

Понякога попадам на 2 понякога на 1 Жанкар е. Една оранжева опаковка някаква, с едни крака отпред (ех, че го обясних )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Понякога попадам на 2 понякога на 1 Жанкар е. Една оранжева опаковка някаква, с едни крака отпред (ех, че го обясних )
    Е добре де и моята е такава ама няма и 1 лентичка даже я кво представлява тая лентичка?

Едно като част от чаршав (на мене на такова ми прилича ). Не е много дебела, беличка е и е мекичка. Тънка е обаче. Буквално парче мек чаршав

Guest
    Ахам..е то тогава по-хубаво да използвам някой стар чаршав Пък и къф е смисълът само от 1 лентичка , като от чаршафа ще си направя 20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си