.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Moderated: Не мога да се задържа с нито един човек...

zdr. iskam da mi dadete savet.imam problem v lubovta, prosto ne moga da zadarja nito edin 4ovek, s kogoto stana gadje.vse sa me zarqzvali ili zaradi grugi,ili bez povod.prosto iskam da namerq,nqkoi koito da mu puka za men,da si misli za men...
    moje gre6kata mi e i v tova,4e se privarzvam mnogo barzo, doverqvam se lesno i vseki moje da mi se ka4i na glavata, ili moje bi podsaznatelno izbiram to4no takiva hora. mnogo 6te se radvam,ako nqkoi pi6e po moita tema!ima i ne6to drugo,imalo e i 1,2 4oveka,koito sa po4vali da darjat na men,na men ve4e mi stavat protivni,ne sa mi interesni, nau4ih se az da tarsq lubov, da hodq po na nqkoi ogaza, a tva e mnogo lo6o.drugoto, 4e mnogo barzo, prespivam s mom4etata, ami ebe mi se-kvo da pravq!!!
    kajete mi kvo da pravq!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Eми повечето са така неможе нищо да направиш...и все пак приятелството е най-добре,а любовта ще си дойде сама,дотогава ще караме с кратки връзки

Guest
    Мила,и аз бях като теб преди време,но много пъти ми разбиваха сърчицето и това ме кали... Просто се замислих-->на една такава възраст като 16-17 няма смисъл да търся любов,защото знам,че няма да съм способна да оценя това чувство в пълната му хубост.Това според мен може да стане на възраст,в която си по-наясно с живота и т.н.(примерно 23-24).
    Ииииии затова започнах да се забавлявам искренно без да търся нещо,което не може да се намери->то просто или се случва или не...
    Не ме бива и мене в дългите връзки ама и по-добре.. така се кефя.. просто другото е мнооого обвързващо...помисли си готова ли си да се заковеш за някой и да си напълно зависима?Аз лично без свободата си не мога........

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от LyLa
    Eми повечето са така неможе нищо да направиш...и все пак приятелството е най-добре,а любовта ще си дойде сама,дотогава ще караме с кратки връзки
    Suglsna sum
    I za taq tema si ima forum lubov
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    liubovta lli ami tq poprincip ne e za golemi ili malki tova e 4uvstvo koeto absoliutno vseki 4ovek moje da izpitva bilo to muj ili jena dete ili vuzrasten nqma kakvo da govorim liubovta idva kogato trqbva i si otiva kogato nai malko o4akva6 tova e ot edna strana ne mojem s neq no bez neq syvsem ne mojem da funkciunirame [/i][/b]

Цитирай Първоначално написано от LyLa

Супер фен
    Град
    Мбабане
    щом бягат начи не си толкоз секси

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Според мене проблема е,че им пускаш бързо.И после също толкова бързо им омръзваш.Не знам как можеш да решиш тоя проблем..ама постискай малко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си